Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Διαγόρα Ικαρίας για αγώνα στην Αθήνα

Η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Γ.Σ. Διαγόρα Ικαρίας, που φέτος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία ταξιδεύει στην Αθήνα όπου αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του ομίλου, την ομάδα Πήγασος  Θριασίου στο Δημοτικό Γήπεδο Μαγούλας την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 3.00 μ.μ.

Ο αγώνας είναι για την Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, να θυμίσουμε ότι στην πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Διαγόρα είχε νικήσει την ομάδα του Ακράτητου Νέων Λιοσίων με 3-0 στο γήπεδο Καρλοβάσου, ενώ την δεύτερη αγωνιστική η ομάδα δεν αγωνίστηκε λόγω ρεπό.

Η ομάδα με την στήριξη όλης της Ικαριακής κοινωνίας , με προπονητή τον Σαράντο Καρίμαλη, προπονητή τερματοφυλάκων  τον Γιάννη Τσαχά, το ταλέντο την αγάπη και την επιμονή των κοριτσιών που την απαρτίζουν, κατάφερε παρ’ όλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει και μετά  από 23 μήνες από την σύστασή της να φτάσει στην Γ΄Εθνική Κατηγορία. Αναγκάζεται να ταξιδεύει για τα παιχνίδια εντός έδρας στο Καρλόβασι της Σάμου, επειδή το μοναδικό γήπεδο με χλοοτάπητα στην Ικαρία, το Γήπεδο Ραχών δεν έχει άδεια λειτουργίας, και δυστυχώς η έλλειψη κατάλληλων γηπέδων είναι γενικά πρόβλημα στο νησί μας όπου ο αθλητισμός αποτελεί έναν τρόπο διεξόδου για τους νέων .

Την Κυριακή να είμαστε όλοι εκεί για να τις υποστηρίξουμε!

Event αγώνα

ikariamag.gr
 

ikariastore banner