ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, υποψήφιος με το Ποτάμι στην Περιφέρεια Αττικής

Ένας φίλος και συμπατριώτης, συνταξιδιώτης στο ikariamag.gr, κατεβαίνει υποψήφιος στις Εθνικές Εκλογές. Ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, που εδώ και δυόμιση χρόνια έχουμε τη τιμή και τη χαρά να γράφει στις ελεύθερες πτήσεις μας (διαβάστε τα άρθρα του εδώ), είναι υποψήφιος με το Ποτάμι στην Περιφέρεια Αττικής. Σας δίνουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε καλύτερα, όσο εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία! :)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953 και κατοικεί στην Βούλα. Με στενή σχέση αγάπης του τόπου καταγωγής, της Ικαρίας. Παντρεμένος με την Άννα Αϊβαλιώτη με την οποία έχει δύο παιδιά.Χημικός Μηχανικός του ΕΜΠ. Ασχολείται με επιχειρήσεις  και σήμερα  είναι Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ ΧΗΜΙΚΗ, εταιρεία διανομής χημικών προϊόντων και πρώτων υλών σε διάφορους βιομηχανικούς κλάδους στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει αναπτύξει στο παρελθόν ποικίλη πολιτική δραστηριότητα, πάντα προσπαθώντας να υπάρξει μία νέα πρόταση στο πολιτικό σύστημα.Συμμετέχει σε διάφορα επαγγελματικά και πολιτιστικά σωματεία, ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της «Δράσης».

Βρείτε τον στη σελίδα του στο Facebook.

Όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr: «Συμφωνήσαμε σαν ΔΡΑΣΗ να υποστηρίξουμε την εκλογική προσπάθεια του Ποταμιού, και χαίρομαι πολύ για αυτό.

Θα υποστηρίξω το Ποτάμι στις εκλογές. Μπορεί να βρω πολλές αποκλίσεις ανάμεσα σε όσα πιστεύω και σε όσα εκείνο λέει, αλλά έτσι είναι πάντα, σε όλες τις πολιτικές προσπάθειες. Και με την Δράση, εγώ ένας εκ των ιδρυτών, είχα αποκλίσεις σε πολλά ζητήματα κατά καιρούς άλλωστε.

Θα εργαστώ ώστε να αναδείξω τα σημεία που συμφωνώ.

Αλλά πάνω από όλα θα υποστηρίξω το Ποτάμι για το ότι σήμερα προωθεί, στην θεωρία αλλά και την πράξη, τη σύνθεση των διαφορετικών. Των διαφορετικών, αλλά και τόσο όμοιων. Θα έχω την χαρά να συνυπάρξω στην εκλογική της προσπάθεια με τόσους φίλους με τους οποίους περπατήσαμε μαζί από το 2009 μέχρι το 2013, προσπαθώντας να φτιάξουμε τον ενδιάμεσο εκείνο μεταρρυθμιστικό χώρο για τον οποίο δουλέψαμε τόσο πολύ, τόσοι πολλοί» γράφει ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης για τη συμμετοχή του στις εκλογές, στην Περιφέρεια Αττικής, με το Ποτάμι.

ikariamag.gr

 

ikariastore banner