Θα έχεις ακούσει τελευταία, για έναν νέο δρόμο, παραλιακό που έχει ολοκληρωθεί - ακόμα όχι ο καλύτερος δυνατός είναι η αλήθεια - που ενώνει την νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, τα χωριά του Πάπα, με την υπόλοιπη Ικαρία.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, εγκαινίασε το πρώτο έργο της «ΔΙΔΕΡΓΩΝ» (πρώην ΜΟΜΑ) στην Ικαρία, που αφορά τη διάνοιξη και βελτίωση δρόμου που συνδέει το Καρκινάγρι με τον Μαγγανίτηστο νότιο τμήμα του νησιού.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Έπαρχος με τον Διοικητή του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού (ΜΟΜΑ) για την πορεία των τεχνικών έργων στο υπό κατασκευή οδικό τμήμα που συνδέει το Καρκινάγρι με τον Μαγγανίτη αναδείχτηκε ανάδοχος ο κ. Καττές και η κατασκευή των γεφυριών έχει ξεκινήσει, επίσης ο Έπαρχος του ανέδειξε παρεμβάσεις που πρέπει να συμπληρωθούν στο οδικό τμήμα και στέλνονται επιπλέον 4 χειριστές οι οποίοι θα εργαστούν επί του δρόμου.

Ο Έπαρχος επισκέφτηκε το οδικό τμήμα που κατασκευάζεται από τη ΜΟΜΑ που συνδέει το χωριό του Μαγγανίτη με το Καρκινάγρι. Συνομίλησε με τους στρατιώτες, τους χειριστές και τον επικεφαλής του συνεργείου για διαδικαστικά ζητήματα που αφορούσαν την εξέλιξη του έργου και όπου αντιμετωπίστηκαν επί τόπου.

Γενικά στην Ικαρία, λίγα πράγματα μπορούν να σε εκπλήξουν. Μπορεί να οδηγείς για ώρα στην ενδοχώρα χωρίς να πετύχεις ψυχή και ξαφνικά να βρεις εκατοντάδες ανθρώπους να χορεύουν στη μέση του πουθενά, μπορεί να καθίσεις σε μια ταβέρνα και να μην εξυπηρετηθείς ποτέ και, ναι, μπορείς να δεις τον Πάνο Καμμένο να κάνει βόλτες πάνω σε μια «γουρούνα» ωσάν να πρόκειται για το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.

Ξεπεράσατε με τις ειρωνείες σας τα όρια της κομματικής σας εμπάθειας απέναντι στον τόπο μ’ αυτή την κατάπτυστη επιστολή ενάντια στην εκδήλωση της 17ης Ιουλίου ημέρα της απελευθέρωσης και των εγκαινίων του οδικού τμήματος που συνδέει το Καρκινάγρι και τον Μαγγανίτη.

Όπως σάς είχαμε ενημερώσει από εχτές, στο Καρκινάγρι Ικαρίας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος για τα εγκαίνια του έργου για τον δρόμο Καρκινάγρι - Μαγγανίτης Ικαρίας που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων του Ελληνικού Στρατού.

Όπως σάς ενημέρωσε το ikariamag.gr σύμφωνα με τις πληροφορίες του, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, στις 9:30 το πρωί στο Καρκινάγρι, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Πάνος Καμμένος θα εγκαινιάσει, παρουσία του ΑΓΕΕΘΑ και των Αρχηγών των 3 όπλων, το έργο για τον δρόμο Καρκινάγρι - Μαγγανίτης Ικαρίας που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων του Ελληνικού Στρατού.

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, στις 9:30 το πρωί στο Καρκινάγρι, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Πάνος Καμμένος θα εγκαινιάσει, παρουσία του ΑΓΕΕΘΑ και των Αρχηγών των 3 όπλων, το έργο για τον δρόμο Καρκινάγρι - Μαγγανίτης Ικαρίας που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων του Ελληνικού Στρατού.

Η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων του Ελληνικού Στρατού βρίσκεται στην Ικαρία και κατόπιν της μεταφοράς των μηχανημάτων τους στα σημεία κατασκευής του δρόμου Καρκιναγρίου - Μαγγανίτη, είχαμε επίσκεψη του Στρατηγού Διοικητή της ΑΣΔΕΝ όπου με τον Ταξίαρχο και το επιτελείο επισκέφθηκε την περιοχή του Καρκιναγρίου.

Σελίδες

ikariastore banner