Δαμάζοντας τα κύματα στην Ικαρία

Υπέροχες φωτογραφίες παθιασμένων surfers που μετατρέπουν τη σανίδα σε μαγικό χαλί

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που καταφέρνουν να μετατρέψουν μια σανίδα σε...μαγικό χαλί. Παθιασμένοι με τη θάλασσα, αναζητούν το ιδανικό κύμα και δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις όταν μαθαίνουν πως οι καιρικές συνθήκες, σε κάποια γωνιά της Ελλάδας- ή και του κόσμου- είναι ιδανικές. Πρώτος και βασικός στόχος είναι να...καβαλήσουν το κύμα.

Οι surfers αποτελούν μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία αθλητών- ερασιτεχνών ή μη- που η ενασχόλησή τους με το συγκεκριμένο σπορ συνοδεύεται συχνά και από μια ολόκληρη φιλοσοφία αλλά και έναν τρόπο ζωή. Η τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε όλοι εμείς, που τους βλέπουμε από μακριά, τους θαυμάζουμε και- ας το παραδεχτούμε- τους ζηλεύουμε. Εξάλλου οι περισσότεροι surfers μοιάζουν να κουβαλάνε επάντω τους το καλοκαίρι, την αλμύρα και το γαλάζιο της θάλασσας με την ανεμελιά των διακοπών, ακόμη και μέσα στο καταχείμωνο.

Γι αυτό και θαυμάσαμε τα καρέ του φωτογράφου Άρη Οικονόμου o οποίος φωτογράφισε surfers εντός και εκτός θαλάσσης σε σχολή surf στην Ικαρία. Αρχάριους και μη. Απολαύστε...

Δείτε όλο το αφιέρωμα στην huffingtonpost.gr

ikariastore banner