Το CNN προτείνει τα 9 ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Ένα νησί έκπληξη βρίσκεται στην 9η θέση: Η Ικαρία

Το τελευταίο διάστημα οι ξένοι ανακαλύπτουν σιγά σιγά ομορφιές της Ελλάδας, που ακόμα και εμείς οι Έλληνες ή δεν τις ξέρουμε ή τις αγνοούμε. Το CNN ήταν από τα πρώτα site στον κόσμο που φρόντιζε να αναδεικνύει ελληνικές ομορφιές, εκπλήσσοντας ακόμα και εμας τους Έλληνες. Πρότεινε -λοιπον- στους αναγνωστες του τα 9 ομορφότερα νησιά της Ελλαδας.

Λίγο πολύ όλοι τα ξέρουμε. Σαντορίνη, Μύκονος, Κρήτη κλπ. Στην 9η θέση, όπως θα δείτε, έχει ένα νησί έκπληξη που συγκεντρώνει πολλούς Έλληνες τουρίστες κάθε χρόνο, αλλά λίγους ξένους σε σχέση με τα μεγαθήρια του τουρισμού στη χώρα μας.

Αυτό το νησί είναι η Ικαρία!

Στο αφιέρωμα διαβάζουμε:

9. Καλύτερο φυσικό τοπίο: Ικαρία

Η ιδανικότερη επιλογή για όσους αγαπούν τη φύση και την ίδια τη ζωή είναι το νησί της Ικαρίας. Η καλή διατροφή, η δεμένη κοινότητα και η έλλειψη άγχους, είναι οι αιτίες που καθιστούν τους Ικαριώτες πρωταθλητές στη μακροζωία. Το ορεινό νησί, έχει πολλή μεγάλη ποικιλία στα φυσικά τοπία, από ποτάμια και λίμνες, μέχρι πευκοδάση με βελανιδιές και ένα σωρό λοφίσκους και μονοπάτια για να ανακαλύψετε οι ίδιοι το νησί και να χαθείτε εσκεμμένα στα δάση του Πράμνου. Και μετά την κουραστική περιπλάνηση στα μονοπάτια, φροντίστε να καταλήξετε στις θερμές λουτροπηγές της Ικαρίας και να απολαύσετε και αυτό το δώρο της φύσης.

travelstyle.gr
 

 
ikariastore banner