Κώστας Γάκης, Εύα Μονοχάρη και Ηρώ Τσαρνά παρουσιάζουν τη νέα ικαριακή έκδοση #ArteisErota

Βιβλιοπαρουσίαση, 21 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:15

Ξέρεις εσύ ποια κορίτσια δίνουν τα καλύτερα φιλιά; Πού πάνε οι παλιές αγάπες; (όχι στον Παράδεισο). Τι κάνουν τα μηχανάκια στο Τραπάλου και πώς βοηθούν τα Λατάρια στη γονιμότητα; Πόσο καιρό καρτεράει η Σταματούλα και τι απέγινε το κορίτσι από την Παναγιά; Ξέρεις ποια θα λείψει τη αυγή και ποιον παίρνει μαζί του το πλοίο- κλέφτης; Ή έστω, τι κάνει τα παιδιά αθάνατα, πού χάθηκαν τα μαργαριτάρια και τι θα έδινες να ήταν όλα αλλιώς;

Ένας βιβλίο για τον Έρωτα. Ένας βιβλίο Έρωτας. Για τα κορίτσια, για τ’ αγόρια, για εραστές που έφυγαν, γι’ αγάπες που επέμειναν. Για τον Γιάννη και τα φιλιά που έκλεψε. Για τον Κώστα που βρήκε το νούμερο.

Για τον Κυνηγό που χτύπησε την Πέρδικα, για τα ταγκό και τα βαλσάκια, για ένα κορίτσι από την Παναγιά. Για χαμένα ρούχα και για τρόλεϊ επικίνδυνα.

Γιατί ο έρωτας είναι κρασί, είναι πλυντήριο, είναι σύννεφο, είναι νησί. Είναι ό,τι θες εσύ.

 

Ομιλητές: Κώστας Γάκης (Σκηνοθέτης – Συνθέτης - Ηθοποιός), Εύα Μονοχάρη (FunkyCook – Food Blogger), Ηρώ Τσαρνά – Κ. (Συγγραφέας – Φιλόλογος).

21- 24 Δεκεμβρίου 2017 (Έναρξη Φεστιβάλ, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 19:00)
The Art Foundation (T.A.F.) – Νορμανού 5, Αθήνα, Στάση Μοναστηράκι.
Είσοδος Ελεύθερη.
Διοργάνωση: ikariamag.gr

Δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

To φετινό hashtag του Φεστιβάλ είναι #ArteisErota. Μπείτε στο FB event.

 

Χορηγοί: Αναψυκτικά Ικαρίας “Κέφαλος”, Μέλι Ικαρίας «Αντώνης Καρίμαλης»

Με την Υποστήριξη των: East Electronics, X Large (Wide Format Digital Printing), Massive Productions, Nick Papadopoulos Video Productions, Ικαριακό Παντωπολείον - ikariastore.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας: All About Festivals (aaf.gr)