Ανακοινώσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας & Φούρνων

ΙΚΑΡΙΑ  07-10-2013

Μετά από αίτημα μας, το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα συνεδριάσει και στην Ικαρία. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Κήρυκο αίθουσα παλαιού Δημαρχείου την Παρασκευή έντεκα Οκτώβρη 2013. Η συνεδρίαση θα αρχίσει ώρα 11.00 και θα συμμετέχουν με προτάσεις και εισηγήσεις  όλες οι Περιφερειακές Ενότητες Λήμνου, Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου.

-Στην αρχή της Συνεδρίασης θα απονεμηθούν από την Περιφέρεια (τιμητικές Διακρίσεις) σε πρόσωπα και φορείς που με την Δημιουργική παραγωγική και ποιοτική τους προσφορά, σε διάφορους τομείς πρόβαλαν, τίμησαν και συνέβαλαν στην πρόοδο των Νησιών μας Ικαρία και Φούρνων Κορσεών.

-Πιστεύουμε ότι η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Ικαρία θα συμβάλει στην επιτάχυνση της λύσης των προβλημάτων πού απασχολούν τους κατοίκους των Νησιών μας αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΛΟΥΛΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η Τιμητική διάκριση στον τομέα των  επιστημών απονέμεται στον συντοπίτη μας Καθηγητή Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Δ/ντη  της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Η Περιφερειακή  Ενότητα Ικαρίας και Φούρνων Κορσέων τιμά τον διαπρεπή Καθηγητή Καρδιολογίας διότι η προσφορά του στον τομέα της Καρδιολογίας και της κοινωνίας ξεπέρασε τα σύνορα της Ικαρίας και της Ελλάδος και επεκτάθηκε στην Παγκόσμια κοινωνία. Κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων διακεκριμένων ερευνητών Παγκοσμίως στην Καρδιολογική Ιατρική και μελέτη της Μακροζωίας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΛΟΥΛΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr