3ήμερη αποστολή του ΧΟΡ.Ο.Σ στους Φούρνους και συμμετοχή στη Γιορτή Μελιού

Τριήμερη αποστολή στους Φούρνους πραγματοποίησε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ Παρασκευή 22 με Κυριακή 24 Ιουλίου 2016. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης υλοποιήθηκε και εκδρομή για περίπου 80 μέλη και φίλους του ΧΟΡ.Ο.Σ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Χώρας-Ποτοκακίου «ΕΙΡΗΝΗ» και το Τουριστικό Γραφείο «Fournoi Travel».

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συμμετείχε το Σάββατο 23/7 στη ‘Γιορτή Μελιού’ που διοργανώνει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φούρνων, παρουσιάζοντας χορούς από τη Σάμο και την Κρήτη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους.

Η γραμματέας του ΧΟΡ.Ο.Σ Κατερίνα Βακρά απένειμε αναμνηστικά δώρα τόσο στον Αντιδήμαρχο Φούρνων όσο και στον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Φούρνων όπου τους ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ενώ η παρουσία χορευτών και μελών του Ομίλου στη ‘Γιορτή Μελιού’ επιβεβαίωσε τον στόχο του Ομίλου για δράσεις και στο γειτονικό νησί του νομού μας.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ θα ολοκληρώσει τις δράσεις στο νομό με μία ακόμη συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση στην Ικαρία, στα τέλη του Αυγούστου.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΧΟΡ.Ο.Σ συγχαίρει τους χορευτές για την άριστη παρουσία τους στους Φούρνους και ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου που συμμετείχαν στην τριήμερη αυτή εκδρομή.

Εκ του Δ/Σ του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ
 

ikariastore banner