Το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων (GAWF) επισκέπτεται την Ικαρία

Το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων (GAWF*) επισκέπτεται την Ικαρία 13-18 Μαρτίου 2011

To *Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων (GAWF) σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ξεκινούν μια εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία της Ικαρίας με σκοπό την ευαισθητοποίηση των νέων γύρω από τα ζώα και το περιβάλλον.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδραστικές δραστηριότητες ειδικά διαμορφωμένες για παιδιά που αναφέρονται στις σχέσεις ανθρώπων, ζώων και περιβάλλοντος. Επίτιμη καλεσμένη θα είναι η Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου, μια γενναία γυναίκα που έχει μάθει να ζει με την αναπηρία της (τυφλή εκ γενετής) αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα ανθρώπινης θέλησης. Φίλος και φύλακάς της ο σκύλος της ο οποίος την συνοδεύει παντού και πάντα. Την συνοδεύει φυσικά και στην Ικαρία με σκοπό μεγάλοι και μικροί να γνωρίσουν μια άλλη πτυχή στη σχέση ανθρώπου-σκύλου.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και εσείς. Στις 14 Μαρτίου στον Άγιο Κήρυκο, στις 15 Μαρτίου στον Εύδηλο και στις 16 Μαρτίου στις Ράχες. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας ενημερώσουμε για την δράση μας στο πανέμορφο νησί σας!

Τηλ  210 3840010, 6944240222, Φαξ 210 4828122

Website: www.gawf.org.uk  e-mail: gawfgr@gawf.gr
 

ikariastore banner