Την Κυριακή 11 Ιουνίου παρακολουθήσαμε με αμείωτο ενδιαφέρον την μουσικοχορευτική παράσταση «Αλλού βαρούν τα όργανα, αλλού χορεύει η νύφη», που παρουσίασε ο Πανικάριος Σύλλογος «Άρτεμις Ταυροπόλος» στο θέατρο Κιβωτός.

Σε ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία της Ικαρίας μας μετέφερε η παράσταση ΙΚΑΡΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, που ανέβηκε στο Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ στις 30 και 31 Μαΐου, από τον ΠΑΝΙΚΑΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΑΥΡΟΠΟΛΟΣ» και με χορηγό επικοινωνίας το ikariamag.gr.

Το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου «Άρτεμις Ταυροπόλος», παρουσίασε χορούς από την Ικαρία, το βράδυ της Κυριακής, στην ΕΡΤ, με το χειροκρότημα των παρευρισκομένων να αποτελεί την επιβράβευση της παρουσίας του και της συμβολής του στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, αλλά και ευρύτερα.

Ο Πανικάριος σύλλογος "Άρτεμις Ταυροπόλος" βρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συλλόγους της Ικαριακής παροικίας της Αθήνας, στο 4ο Agro Quality Festival στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων (17-19 Μαΐου).

Στις 12 του Μάρτη, το χορευτικό τμήμα του Πανικάριου Συλλόγου "Άρτεμις Ταυροπόλος" βρέθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Φίλων του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας, για να παρουσιάσει τους χορούς και τη μουσική της Ικαρίας. Στο βιολί ήταν ο Νίκος Φάκαρος ενώ στο λαούτο και το τραγούδι ο Δημήτρης Ρέντας.

Στιγμιότυπα από την συμμετοχή του Πανικάριου Συλλόγου Άρτεμις Ταυροπόλος στο καθημερινό πρωινό Magazino ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ με την Άννα Κορκού, με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Ικαρίας. Μιλάνε μέλη του συλλόγου καθώς και ο κύριος Κατσαρός και ο Δήμαρχος Ικαρίας.

Η τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ-1 «Το Αλάτι της Γης» την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 και ώρα 1-3 μ.μ. μας προσκάλεσε σ' ένα μουσικό ταξίδι στην Ικαρία, αναζητώντας το «μυστικό» της ...μακροζωίας των κατοίκων του νησιού!

Σας ενημερώνουμε πως μετά τις αρχαιρεσίες του Πανικάριου Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΑΥΡΟΠΟΛΟΣ» της 4ης Δεκεμβρίου 2011, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής:

ikariastore banner