Σουφικό, μαγερειό και άλλες ιστορίες...

Το Επιμελητήριο Σάμου στη συνεδρίαση του στις 16 Φεβρουαρίου 2011, αποφάσισε ομόφωνα να υλοποιήσει μαζί με όλα τα Επιμελητήρια του Αιγαίου την πρωτοβουλία «Aegean Cuisine" .

Είναι μια προσπάθεια που έχει στόχο να αξιοποιηθεί η ιδιαίτερα πλούσια αιγαιοπελαγίτικη οινογαστρονομία προς όφελος των επιχειρήσεων, ώστε αυτές να αποκομίσουν περισσότερα έσοδα από την τουριστική αγορά.

Η ανάδειξη των τοπικά παραγόμενων προϊόντων και της γαστρονομίας μπορεί να αποτελέσει όχημα προώθησης θεματικού τουρισμού των νησιών μας και της διεθνούς προβολής των παραγόμενων προϊόντων και ιδιαίτερα των κρασιών της περιφέρειας.

Aegean Cuisine

 

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τα νησιά μας υπάρχουν κάποιες μικρές προσπάθειες που μπορούν να δημιουργήσουν τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Χρειάζεται οργάνωση, συμμετοχή, επιμονή. Άντε βρε Καριώτες,  πάμε ένα βήμα παραπέρα. Για άλλη μια φορά στην ιστορία μας (λόγω κρίσης!) πρέπει να βρούμε τα πλεονεκτήματα μας και να τα εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας, πρέπει να βρούμε τα μειονεκτήματα μας και να τα μειώσουμε πάλι προς όφελος μας. Διότι σας θυμίζουμε, εκτός από εμάς, έρχονται κι άλλοι «αύριο»…

ikariamag
 

ikariastore banner