Πρότεινε αξιοθέατα της Ικαρίας

Γνωρίζεις καλά ότι μας αρέσει η πρωτογενής δημιουργία και το να στήνουμε πράγματα από το μηδέν. Λοιπόν, άκου τι θα κάνουμε: Στο portal του ikariamag.gr, στο πάνω μενού, υπάρχει η επιλογή «ό,τι χρειάζεσαι για το νησί». Εκεί έχουμε ήδη ξεκινήσει να ανεβάζουμε πληροφορίες για παραλίες, αξιοθέατα, την ιστορίας μας κλπ. Έτσι, οι επισκέπτες της Ικαρίας έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε χρήσιμες πληροφορίες για να κινηθούν στο νησί.

Μετά τις παραλίες, ζητάμε τη συμμετοχή σου… στα αξιοθέατα (τοποθεσίες, μνημεία, σημεία ιδιαίτερης σημασίας ή ομορφιάς, κλπ).

Οδηγίες:
- Ένα κείμενο έως 100 λέξεις (πού βρίσκεται, πρόσβαση, χαρακτηριστικά, συμβουλές, κλπ). Γράψε ελεύθερα.
- Τουλάχιστον μία φωτογραφία (δικής σου λήψεως) υψηλής ανάλυσης.
- Επισύναψε τα σε ένα μεηλ, γράψε στο θέμα ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ – το όνομα σου και στείλτο στο info@ikariamag.gr

Μπορείς ακόμα και τώρα να γράψεις για παραλίες και να μας προτείνεις τη δική σου αγαπημένη. (Θα ακολουθήσει σύντομα ανάρτηση με τις παραλίες που συγκεντρώσαμε).

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα διαμορφωθεί κατάλληλα, θα επιλέξουμε και θα συνθέσουμε προτάσεις, θα μεταφραστεί και θα αναρτηθεί στο «ό,τι χρειάζεσαι για το νησί».

Δώσε την ευκαιρία στους εραστές του νησιού να το γνωρίσουν καλύτερα. Βοήθησε τον επισκέπτη μας να επιλέξει πού θα πάει, τι θα δει, τι θα κάνει. Πάρε ενεργά μέρος στην προβολή του τόπου σου.

Γνώρισε στον κόσμο… τη δική σου Ικαρία!

ikariamag.gr| η Ικαρία… αλλιώς!

Στο τέλος της όλης διαδικασίας, θα κληρωθούν 10 τυχεροί από όσους συμμετείχαν και έστειλαν δικό τους υλικό, και θα κερδίσουν το βιβλίο… «ελεύθερες πτήσεις».

ikariastore banner