Πρότεινε τη δική σου ΙΚΑΡΙΑ!

Το καλοκαίρι πλησιάζει! Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε. Ένα πρώτο πηγαινέλα τώρα το Πάσχα και μετά… η αντίστροφη μέτρηση!

Αγαπημένα μέρη, παραλίες, γωνιές, το χωριό σου, όλα! Σε περιμένουν όλα! Εσένα αλλά και όσους θέλουν να επισκεφτούν και να γνωρίσουν το νησί μας από κοντά.

Γνωρίζεις καλά ότι μας αρέσει η πρωτογενής δημιουργία και το να στήνουμε πράγματα από το μηδέν. Λοιπόν, άκου τι θα κάνουμε: Στο portal του ikariamag.gr, στο πάνω μενού, υπάρχει η επιλογή «ό,τι χρειάζεσαι για το νησί». Εκεί έχουμε ήδη ξεκινήσει να ανεβάζουμε πληροφορίες για παραλίες, αξιοθέατα, την ιστορίας μας κλπ. Έτσι, οι επισκέπτες της Ικαρίας έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε χρήσιμες πληροφορίες για να κινηθούν στο νησί.

Θες να τους προτείνεις κι εσύ; Άκου τι θα κάνουμε: Θα χωρίσουμε την υπόλοιπη περίοδο σε θεματικές ενότητες: Παραλίες, Αξιοθέατα – Στέκια, Χωριά και θα συλλέξουμε δικό σας υλικό για όλ’ αυτά. Ξεκινάμε με το θέμα … ΠΑΡΑΛΙΕΣ:

Πρότεινε την αγαπημένη σου παραλία στην Ικαρία:
- Ένα κείμενο έως 100 λέξεις (πού βρίσκεται η παραλία, πρόσβαση, χαρακτηριστικά, συμβουλές, κλπ). Γράψε ελεύθερα.
- Τουλάχιστον μία φωτογραφία της παραλίας (δική σου όμως) υψηλής ανάλυσης.
- Επισύναψε τα σε ένα μεηλ, γράψε στο θέμα ΠΑΡΑΛΙΕΣ – το όνομα σου και στείλτο στο info@ikariamag.gr

Μπορείς να γράψεις και για παραλίες τις οποίες ήδη αναφέρουμε στο portal. Στείλε το e-mail σου μέχρι τις 16 Απριλίου (μετά θα περάσουμε στην επόμενη ενότητα).

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα διαμορφωθεί κατάλληλα, θα επιλέξουμε και θα συνθέσουμε προτάσεις, θα μεταφραστεί και θα αναρτηθεί στο «ό,τι χρειάζεσαι για το νησί». Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις για να τυπώσουμε έναν δωρεάν μίνι οδηγό ή να παραχωρήσουμε το υλικό σε όποιον φορέα επιθυμεί να το αξιοποιήσει.

Σημασία έχει ότι θα δημιουργηθεί κάτι από όλους εμάς. Οι ίδιοι οι Καριώτες θα προτείνουν τα αγαπημένα τους μέρη και θα τα παρουσιάσουν με τον δικό τους τρόπο, τονίζοντας όσα οι ίδιοι θεωρούν πως έχουν σημασία.

Δώσε την ευκαιρία στους εραστές του νησιού να το γνωρίσουν καλλίτερα. Βοήθησε τον επισκέπτη μας να επιλέξει πού θα πάει, τι θα δει, τι θα κάνει. Πάρε ενεργά μέρος στην προβολή του τόπου σου.

Γνώρισε στον κόσμο…. τη δική σου Ικαρία!

ikariamag| η Ικαρία... αλλιώς!
Ακολουθήστε μας στο twitter
Ακολουθήστε μας στο Facebook

(Για την επόμενη ενότητα: Αξιοθέατα – Στέκια θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση).

Στο τέλος της όλης διαδικασίας, θα κληρωθούν 10 τυχεροί από όσους συμμετείχαν και έστειλαν δικό τους υλικό, και θα κερδίσουν το βιβλίο… «ελεύθερες πτήσεις».

ikariastore banner