Ολοκληρώθηκε το 2ο Agro Quality Festival

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15/5 με μεγάλη επιτυχία το «2ο Agro Quality Festival» μετά από τρεις ημέρες λειτουργίας στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων, με εκατοντάδες κόσμου, επαγγελματιών και επιχειρηματιών να επισκέπτονται τα περίπτερα της έκθεσης και εκείνο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που φιλοξενούσε 27 επιχειρήσεις από το Βόρειο Αιγαίου, που υπενθυμίζουμε πως ήταν και η τιμώμενη περιοχή του φεστιβάλ.

Οι εργασίες της έκθεσης κηρύχθηκαν επίσημα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη την περασμένη Παρασκευή 13/5 παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ Κάρολου Παπούλια που λάμπρυνε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις των εγκαινίων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Ν. Σηφουνάκης, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κα. Μ.Αποστολάκη και οι Περιφερειάρχες, Αττικής Κ.Γ.Σγουρός και Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Περγαντάς.  Λίγο αργότερα  τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με τον Περιφερειάρχη κ. Αθανάσιο Γιακαλή να παραλαμβάνει βραβείο από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκανδαλίδη. Ο κ. Γιακαλής στο σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε πως «πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα που προσπαθεί και μοχθεί για την πρόοδο και την ανάπτυξη», εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την απήχηση του «Agro Quality Festival» στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε με την ημερίδα «Πράσινο Marketing και Εξαγωγές» στην οποία εισηγητής ήταν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, με την ομιλία του με θέμα  «Πράσινη Ανάπτυξη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου».

Στη διάρκεια της έκθεσης, μπροστά από το περίπτερο της έκθεσης, έγιναν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις από πολιτιστικούς συλλόγους της Ικαρίας και του Μεσοτόπου.

Την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, πέραν του Περιφερειάρχη, εκπροσώπησαν και ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε Λέσβου κ.  Ηρακλής Βερβέρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Χίου κ. Κώστας Γιαννιάρης, η Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αποστολία Λύκου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Κουλουλίας και Μανώλης Βασιλιάς.
 

ikariastore banner