Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ του ΣΝΑΚ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 του Συλλόγου Νεολαίας Αγίου Κηρύκου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο. Ο τελικός, ο διαγωνισμός τριπόντων και η απονομή των επάθλων, παρουσία του προπονητή της Α1, Γιώργου Καλαφατάκη, σφύριξαν τη λήξη σε ένα διήμερο που συγκέντρωσε πολύ κόσμο όλων των ηλικιών και ομόρφυνε τις μέρες μας. Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν.

Στο τουρνουά ανδρών νικήτρια αναδείχθηκε η  ομάδα των:  Στέργιου Μυτιληνού, Χατζηνάκη  Δημήτριου, Ζελεπού  Βαγγέλη και  Κουλουμπή  Σωκράτη αφού επικράτησε στον  τελικό  με  16-7  της ομάδας των Τέσκου  Γιώργου, Ξενάκη  Εμμανουήλ, Χωριάτη Δημήτριου και Παράλαιμου  Κωνσταντίνου.     
Στο  τουρνουά   γυναικών,  νικήτρια   αναδείχθηκε  η  ομάδα  μπάσκετ με τις Βολίκα Δημητρα, Καφούρου Βαγγελιώ, Κουτσουναμέντου Μαρθα , Κοτσορνίθη Αργυρώ  αφού επικράτησε με 9-6 των Τριπόδη Πόπη, Σταυρινουδάκη Ηλιάνα, Σταυρινουδάκη Γεωργία.
Στον  διαγωνισμό τριπόντων   επικράτησε ο αθλητής  Κουλουμπής  Σωκράτης ο  οποίος  επικράτησε στον τελικό του Στέργιου Μυτιληνού με 8-7 (μετά από δυο ισοβαθμίες).

Ο κ. Καλαφατάκης ο οποίος δέχτηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Νέων και για δυο ολόκληρες μέρες ήταν κοντά σε αυτή την προσπάθεια με ενεργό συμμετοχή αφού προπόνησε την γυναικεία ομάδα του Ικάρου!  Σε μια μικρή κουβέντα που είχε με το ikariamag, μας είπε ότι «υπάρχει μια πολύ καλή μαγιά, που στηρίζεται, στην αγάπη για το άθλημα από πολλούς ανθρώπους της μικρής μας κοινωνίας, λειτουργεί σαν οικογένεια, σαν παρέα, υπάρχει σοβαρότητα, υπάρχει ένα ωραίο γήπεδο, υπάρχουν ταλέντα, υπάρχει όρεξη και με αυτά τα στοιχεία βλέπω ότι υπάρχει μέλλον..».

Συγχαρητήρια στον διοργανωτή Σύλλογο Νέων Αγ. Κηρύκου, που είναι σίγουρο ότι όσο προχωρά όλο και θα βελτιώνεται σε οργανωτικό επίπεδο, συγχαρητήρια και στα 80 περίπου παιδιά (μικρά - μεγάλα) που βρέθηκαν στο παρκέ για να μας προσφέρουν ωραίες στιγμές. Συγχαρητήρια και στον Ίκαρο για όλη του την προσφορά.

Και του χρόνου!

ikariamag

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ikariamag.gr - Ράδιο Ικαρία

 

ikariastore banner