Μεγάλος Έρανος από την Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής για την Ικαρία

photo: Χρήστος Μαλαχίας

Στον πλευρό των καριωτών και της πληγείσας νοτιοδυτικής Ικαρίας έρχονται να σταθούν τα αδέρφια μας στην Αμερική τη στιγμή που ο τόπος τούς χρειάζεται όσο ποτέ καθώς ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει από την Πολιτεία σε αυτό το κομμάτι του νησιού προς αποκατάσταση των καταστροφών μετά τον Οκτώβριο του 2010.

Η Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής ξεκινά έρανο στα μέλη της για να προωθήσει τα χρήματα σε έργα για το νησί. Και όχι μόνο αυτό: Θα διπλασιάσει (μέχρι το ποσό των 50.000 δολαρίων) τα χρήματα που θα μαζευτούν από τον έρανο! Δηλαδή: Αν μαζευτούν 25.000 θα βάλει άλλα τόσα, αν μαζευτούν 50.000, θα βάλει άλλα 50.000. Και αν το συνολικό ποσό είναι πχ 100.000 ευρώ, θα συμβάλλει με άλλα 50.000 ευρώ. Στην ομάδα εργασίας θα υπάρχει και μέλος του Συλλόγου Κάβο Πάπα (ο σύλλογος της περιοχής) καθώς από τις πρώτες μέρες των καταστροφών ο Σύλλογος είχε δραστηριοποιηθεί επικοινωνώντας με την Αμερική και ζητώντας εγγράφως βοήθεια. Όταν μαζευτούν τα χρήματα, η Αδελφότητα θα συνεργαστεί με τον Κάβο Πάπα και τη δημοτική αρχή για να διασφαλιστεί η εύστοχη διοχέτευση του ποσού.

Στην ιστοσελίδα της (δείτε εδώ), η Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής έχει αναρτήσει όλη τη διαδικασία και τις σχετικές ανακοινώσεις (pdf) αλλά και καλεί τα μέλη της να δουν φωτογραφίες και βίντεο από το ikariamag όπως αυτά μεταδόθηκαν σε όλον τον κόσμο από τις πρώτες ώρες των καταστροφών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αδελφότητα στέκεται δυναμικά και τόσο έμπρακτα στα προβλήματα του νησιού μας (πχ δείτε εδώ) αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πως όπου υπάρχει καριώτης, εκεί είναι και η Ικαριά της αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε αδέρφια.

ikariamag.gr

ikariastore banner