Η Φιλαρμονική Ικαρίας σε αφιέρωμα για το Πολυτεχνείο

Το βράδυ της Πέμπτης, 17 του Νοέμβρη βρεθήκαμε στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου και παρακολουθήσαμε το αφιέρωμα στην ημέρα του Πολυτεχνείου από την Φιλαρμονική Ικαριάς!

Φαίνεται ότι η καλή δουλειά που γίνεται στη Φιλαρμονική Ικαρίας συνεχίζεται και οι ωραίες ιδέες όταν συνδυάζονται με ταλέντο και μεράκι, γεννούν όμορφα πράγματα.

Φωτογραφίες:
1. Ιάσωνας Μωραϊτης στα πλήκτρα, Μιχάλης Πλυτάς στα drums, Σταμάτης Πετσάκος στο μπουζούκι και ο δάσκαλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Ικαρίας, Σπύρος Μανταλάς στην κιθάρα. Τους ευχαριστούμε πολύ….
2. Στην χορωδία οι κοπέλες (από αριστερά) Βασιλική Πυροβολικού, Χριστίνα Παντελάδη, Γιαννούλα Πετσάκου,  Ρόζα Μπρατσή, Αλεξία Γαγλία.
3. Όλοι μαζί, μας γέμισαν την καρδία, μας ταξίδεψαν στις ημέρες εκείνες, μας θύμισαν, μας έμαθαν, μας συγκίνησαν ……
4. οι καθηγήτριες Ρέα Νικολοπούλου (φωτό 4) και Αγγελική Κονταξοπούλου με τον λόγο τους ανάμεσα στα τραγούδια, προσέθεσαν το λιθαράκι τους σε όλο αυτό.. το απλό, λιτό, μα πολύτιμο αφιέρωμα στα παιδιά του Πολυτεχνείου.
5. Το ακροατήριο (αργοπορημένο κατά τα συνήθη), ανάμεικτο σε ηλικίες, απόλαυσε τη βραδιά, τα παιδιά και τα ξεχωριστά αυτά τραγούδια.

ikariamag

Δείτε όλα τα βίντεο από την εκδήλωση, ΕΔΩ.

ikariastore banner