Είναι ωραίο να σχεδιάζεις ταξίδια!

Μου ζήτησαν τα παιδιά να σχεδιάσω το νέο logo του ikariamag και να προτείνω την αισθητική του νέου αυτού site. Άντε πάλι είπα... καινούργιες ιστορίες ανοίγουμε. Νέα ταξίδια… μια νέα πτήση όπως υπογράφει και το logo, στις τόσες άλλες που έχουμε κάνει στο παρελθόν με αυτή την παρέα.

Τι σου προκαλούν τα ταξίδια; Η προετοιμασία τους; Θυμάσαι το συναίσθημα; Χαρά για την αλλαγή ε, την ανασύνταξη που θα νιώσεις, αδρεναλίνη στα ύψη για το άγνωστο, γοητεία με το καινούργιο που ανακαλύπτεις... Έτσι νιώσαμε και εμείς για αυτό το ταξίδι. Έτσι νιώθουμε σε κάθε νέα προσπάθεια που ξεκινάμε. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Στην εφημερίδα μας, στα site του συλλόγου και τώρα εδώ. Στο νέο αυτό τόπο συνάντησης. Είναι ωραίο να κάνεις καινούργια πράγματα. Να πειραματίζεσαι, να αλλάζεις, να αλλάζεις για να παραμένεις ίδιος απέναντι στα πράγματα που αλλάζουν όπως λέει και ο Κώστας. Ε αυτό μας αρέσει… Και έτσι ξεκινήσαμε.

Κάντο έτσι, όχι καλύτερα έτσι, βάλε λίγο χρώμα εδώ, το θέλω transparency ρε, για δες το, μπα δεν νομίζω, να βάλω λίγο σκιά, οι τίτλοι πιο πάνω Θωμά, τι λες τώρα, καλύτερα;

Και…ντα νταν ντα ντααααν…έτοιμο!

Θέλαμε ένα site για την Ικαριά, για όλη την Ικαριά που να είναι φρέσκο, όμορφο, σύγχρονο, δυναμικό, να μας ενημερώνει καθημερινά, να μας προβληματίζει , να μας συγκινεί, να μας κάνει να χαμογελάμε, να μας ταξιδεύει. Να μας ταξιδεύει εκεί. Πάντα εκεί, αλλά και αλλού. Παντού.

Θέλουμε να σας αρέσει, να έρχεστε μαζί σε αυτά τα ταξίδια. Να είμαστε μαζί. Θα προσπαθήσουμε πολύ εμείς για αυτό και όσο κρατήσει…

Άντε γεια τώρα! Περιμένουν να φύγουμε!

 

Υ.Γ Εγώ παράθυρο ε...

Μενέλαος Μανώλης

menelaos@ikariamag.gr

ikariastore banner