Διαμαρτύρομαι! Δε φταίμε!

Θέλω να διαμαρτυρηθώ και να καταγγείλω το «ιερόσυλο» εξώφυλλο του Focus! Και εγώ! Να διαμαρτυρηθώ για την προσβολή που μας έγινε από αυτούς τους άξεστους γερμαναράδες, τους βαρβάρους, αυτούς που τρώγανε βελανίδια όταν εμείς κάναμε Παρθενώνες...

Είναι σίγουρο. Μας ζηλεύουν και προσπαθούν να επιβουλευτούν τις τύχες μας. Τις τύχες του σπουδαιότερου λαού του κόσμου. Το είπε και ο Καρατζαφέρης. Έχω πια βεβαιωθεί. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά αυτό το ανθελληνικό μένος! Βλέπουν την πρόοδο στη χώρα μας και φοβούνται. Διαπιστώνουν με έκπληξη και κρυφό θαυμασμό ότι το χρήμα που συνεχώς σπρώχνουν, όπως είναι υποχρεωμένοι άλλωστε (είπαμε, είμαστε σπουδαιότεροι και ομορφότεροι, και ψηλότεροι μη σου πω), το διαχειρίζονται με σύνεση, στρατηγική και σχεδιασμό όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις. Με σύνεση όμως, στρατηγική και σχεδιασμό αξιοποιείται και από τους πολίτες αυτής της χώρας. Τα κοινοτικά κονδύλια και οι επιδοτήσεις δεν γίνονται εδώ βίλες, πισίνες, μερσεντέ-ντε και μπουζούκια!  Δεν πάνε στις τσέπες φίλων κουμπάρων και πεθερών. Εδώ σε αυτή την σοβαρή χώρα δεν περνάνε οι γνωστές γερμανικές λαμογιές.

Εδώ είναι Ελλαδάρα, Γερμαναρά! Και όχι Ελλαδιστάν όπως πολύ θα ήθελες. Εδώ υπάρχει σχέδιο. Nα ψάξεις αλλού για το ποιοι πραγματικά είναι αυτοί που δεν δηλώνουν στην εφορία το μαύρο χρήμα από τα διάφορα κόλπα, ποιοι είναι αυτοί που ξεφτιλίζονται εκλιπαρώντας μια θεσούλα στο δημόσιο για τη κορούλα (τόσα χρόνια στο κόμμα άλλωστε) απαιτώντας κατάργηση κάθε αξιοκρατικής διαδικασίας, ποιοί ζουν με δανικά κάνοντας τους καμπόσους στους γείτονες με 4x4, ποιοι λαδώνουν δημόσιες υπηρεσίες για το αυθαίρετο στο Cstoujmplbountcckκffffttt…φτού!

Εμείς κύριε, ο ευλογημένος αυτός λαός, πιστεύουμε πως οι ευθύνες για τα πάντα πρέπει να καταλογιστούν σε οιονδήποτε άλλον εκτός από εμάς. Εμείς δεν φταίμε! Είμαστε θύματα των κερδοσκόπων, των ξένων δυνάμεων, των εξωγήινων!

Και για να τελειώνουμε, ζητάμε να δείχνετε τον απαιτούμενο σεβασμό στην ιστορία μας που πρώτοι εμείς σεβόμαστε και διαφυλάσσουμε βεβαίως, μέσα από έντιμες συμπεριφορές, όραμα για τη χώρα, και διάθεση πανεθνικής προσπάθειας όταν αυτό χρειάζεται κάνοντας έτσι υπερήφανους και τους προγόνους μας!  Ακούς γερμανικό γουρουνάκι πρησμένο από τις μπύρες και τα λουκάνικα;!!! ; Aντε! Πολλά μας τα είπες!

ΥΓ. και  που 'σαι, δούλεψε λίγο παραπάνω γιατί έχουμε ανάγκες εμείς εδώ κάτω. Ο γείτονας πήρε πιο μεγάλο τζιπ!  Όβερ!

Μενέλαος Μανώλης
menelaos@ikariamag.gr

ikariastore banner