Αποτίμηση του Τουρνουά από τον ΣΝΑΚ

Τα τελευταία 3 χρόνια πραγματοποιούσαμε το 3on3 μόνο και μόνο για την ευχαρίστηση των ανδρών του αθλήματος. Ένας σύλλογος όμως μέσα από τις εκδηλώσεις του πρέπει να αγκαλιάζει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί.. έχει καθήκον του να φέρνει κοντά του, νέους και νέες έτσι ώστε όχι μόνο να δυναμώνει ο ίδιος, αλλά κυρίως να κάνει τον καθένα μας ξεχωριστά να νιώθει δυνατός μέσα από τη προσφορά του στο σύλλογο ..

Φέτος, λοιπον, προσθέσαμε στο τουρνουά όμιλο γυναικών όπου έλαβαν μέρος 20 κοπελιές. Το διήμερο αυτό, οι περισσότερες είχαν την ευκαιρία ως αθλήτριες του αθλητικού συλλόγου "Ίκαρος" και με την παρότρυνση του προπονητή τους, Βαγγέλη  Τσουρή, να παρακολουθήσουν και 2 πρωινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του κ. Καλαφατάκη.

Η καλύτερη στιγμή του τουρνουά όμως ,κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν ήταν άλλη από εκείνη όπου καμιά 20αρια πιτσιρίκια από τις Ακαδημίες του Ικάρου κάθισαν οκλαδόν γύρω από τον μεγάλο αυτό προπονητή και κουβέντιασαν μαζί του για κανένα μισάωρο κάνοντάς του τις πιο αθώες και απρόβλεπτες ερωτήσεις. Εκεί ο κ. Καλαφατάκης τους έδωσε μαθήματα για το πώς ένα παιδί, μπορεί όντας άριστος μαθητής να γίνει και άξιος μπασκετμπολίστας . Στη συνέχεια τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες από τον προπονητή τους κυρ. Καλαμάρα και παίζοντας δύο αγώνες με τον δικό τους αξιολάτρευτο τρόπο, έκαναν ένα γεμάτο γήπεδο από γονείς και φίλους να χειροκροτεί  Αργότερα ακολούθησαν οι τελικοί ανδρών-γυναικών αλλά και ο διαγωνισμός τριπόντων όπου επικράτησε ο μικρός Σωκράτης Κουλουμπής.

Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στις νικήτριες ομάδες , πάντως ο μεγάλος νικητής μέσα από αυτό το διήμερο δεν ήταν άλλος από την μικρή μα πάντα ενεργή κοινωνία μας .

Ο ΣΝΑΚ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και δίνει ραντεβού για του χρόνου. Ευχόμαστε καλό Πάσχα στους απανταχού Ικαριώτες και καλούμε όσους πιστούς , να προσέλθουν αργά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο Αέρινο για μια συναυλία από 4 μπάντες δικών μας παιδιών …

Δημήτρης Καντούνης για τον Σύλλογο Νέων Αγίου Κηρύκου

ikariastore banner