Τον Αύγουστο του 2010 ανακοινώθηκε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και τη Γ.Γ. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου η χρηματοδότηση του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

“Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του Ε.Π. «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου” 2007-2013 και τα προβλήματα στην εφαρμογή του Αναπτυξιακού Νόμου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου»

Απαντήσεις στις ερωτήσεις που κατέθεσε στις 18/3 η Περιφερειακή Παράταξη "ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, έδωσε στις 30 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Αθανάσιος Γιακαλής για τα εξής θέματα:

Δυο ερωτήσεις κατέθεσε σήμερα (18/3) η Περιφερειακή Παράταξη "ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου για τα εξής θέματα:

Εντείνεται η προσπάθεια ενίσχυσης της επενδυτικής δραστηριότητας στο Βόρειο Αιγαίο στα πλαίσια του αναπτυξιακού νόμου όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Φώτης Χατζημιχάλης .

Ο βουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος απέστειλε τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, επιστολή προς την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Κατσέλη, στην οποία προτείνει μια σειρά από βελτιώσεις στον αναπτυξιακό νόμο που θα ενισχύσουν τις τουριστικές επενδύσεις στο Β. Αιγαίο.

Με απόφαση που υπέγραψε η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφία Θεολογίτου κατανέμεται το ποσό των 4.000.000 ευρώ, για την πληρωμή επιχορηγήσεων για επενδύσεις που έχουν υπαχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο.

ikariastore banner