Το ikariamag από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, ήταν παρόν στο Σύνταγμα και μέσα από το twitter έδινε την δική του εικόνα για τη συγκέντρωση. Το πρωί της Δευτέρας κάναμε μια βόλτα στην εμπόλεμη Αθήνα, αποτυπώνοντας την εικόνα της επόμενης ημέρας.

Το κλίμα ήταν χαλαρό, για μερικούς γιορτινό και για κάποιους άλλους αδιάφορο. Η δοξολογία ήταν ολιγόλεπτη όπως επίσης και ο πανηγυρικός της ημέρας. Ακολούθησε η μαθητική παρέλαση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και μετά από προγραμματισμένο ραντεβού που υπήρχε, κάποιοι από τους αυτοκινητιστές ΤΑΧΙ εισέβαλαν στο γραφείο του Βουλευτή πέταξαν αυγά και γιαούρτια, ενώ προξένησαν σοβαρές ζημιές σε κομπιούτερ, τηλεοράσεις, γλάστρες κάδρα και τα γραφεία του χώρου υποδοχής των συνεργατών του!!!

«Ελάααατε τώρα έξω να τα πούμε». «Ρεεεεε, δεν καταλαβαίνουνε ρεεεε». «Μην κρύβεστεεεε». «Ταλαιπωρούμαστε, δεν ντρέπεστεεεε;». Μόλις είχε εμφανιστεί μία κάμερα τηλεοπτικού καναλιού και είχε ανάψει τον προβολέα της. Στην προβλήτα Ε1 του λιμανιού του Πειραιά, καμιά εκατοστή επιβάτες είχαν «περικυκλώσει» τα εκδοτήρια της Hellenic Sea Ways (HSW).

Οι περιπαιχτικές ρίβες ήταν ανέκαθεν το αγαπημένο χόμπι και προσόν των Ικαρίων. Διαβάστε μια ρίβα που μόλις μας ήρθε και σκαρώθηκε στο νησί!

Φαίνεται πως ο Βουλευτής της Σάμου έχει αρχίσει να υιοθετεί το δόγμα της "παγκαλοποίησης" του και ο ίδιος μετά τις άστοχες (όπως είχε πει) δηλώσεις του για τα "σαχλοτράγουδα" και τους "υψηλόμισθους" γιατρούς, έβαλε στο στόχαστρο και τους πολίτες της Ικαρίας!

Ακούγοντας τον Βουλευτή σε τοπικό ραδιόφωνο της Σάμου όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του, όπως και στους κ.κ. Γιακαλή, Γκρίντζαλη και Σουρουμάνη, από διαμαρτυρόμενους πολίτες της Ικαρίας, τον ακούσαμε να λέει πως "...όλοι αυτοί που αποδοκίμαζαν εκεί ήταν μερικοί βολεμένοι ψευτόμαγκες, που έχουν υψιλούς μισθούς και φωνάζουν εκ του ασφαλούς"...!!!

Γιορτάστηκε στις 17 Ιουλίου, με συμμετοχή των πολιτών της τοπικής κοινωνίας και εκπροσώπων των Πολιτειακών και Στρατιωτικών Αρχών, η 99η επέτειος Απελευθέρωσης των Νησιών μας , Ικαρίας και Φούρνων Κορσεών, από τη μακρόχρονη Τουρκική κατοχή .

19/07/2011 - 19:58Χώρα παραλία

Είναι η 2η φορά που ξεκινώ πτήση μου με τη διαπίστωση ότι δεν υπήρξαμε ποτέ σοβαρή χώρα. Η πρώτη είχε αφορμή μια επίσκεψη στο εξωτερικό.

Υπό το διακριτικό βλέμμα των οργάνων της Αστυνομίας, κάποιοι κάτοικοι της Ικαρίας χειροκρότησαν τους πάντες, άλλοι δε χειροκρότησαν κανέναν και κάποιοι άλλοι εξέφρασαν την άποψη τους για την σημερινή και αυριανή κατάσταση της πατρίδας μας αφού οι υπογραφές των βουλευτών του μνημονίου θεωρούνται από κάποιους εθνικής προδοσία, φώναξαν συνθήματα.

Το ikariamag για δυο μέρες (28-29/6) άφησε τα πληκτρολόγια και πήγε πλατεία. Μόνο εκεί θα μπορούσαμε να είμαστε. Δεν ήταν φυσικά η πρώτη φορά, όμως το αίσθημα για απόλυτη «σιγή ασυρμάτου» και πλήρη κάθοδο στους δρόμους, ήταν πρωτόγνωρο και ανάγκη ζωτική.

Σελίδες

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr