«Γεύσεις από Ελλάδα» στις Βρυξέλλες με συμμετοχή της Περιφέρειας Β.Αιγαίου

Στην επιτυχημένη έκθεση «Γεύσεις από Ελλάδα. Εξερευνώντας τη δυναμική των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και τη σημασία τους για τον τουρισμό», που διοργανώθηκε από την Ευρωβουλευτή κ. Ρόδη Κράτσα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, συμμετείχε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, προβάλλοντας προϊόντα των νησιών μας στις Βρυξέλλες.

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, δόθηκε η ευκαιρία -σε μία δύσκολη από κάθε άποψη συγκυρία- στη χώρα μας και ειδικότερα στις Περιφέρειες που συμμετείχαν, να προβάλλουν τα αγροτικά τους προϊόντα. Στην έκθεση που εγκαινιάστηκε στις 19 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε σήμερα, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξέθεσε τα δικά της προϊόντα από όλα τα νησιά, δίνοντας τη δυνατότητα γευσιγνωσίας και προσελκύοντας το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών, που σχολίασαν θετικά την ιδιαίτερη ποικιλία των νησιωτικών αγροτικών προϊόντων.

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως την έκθεση και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Αποστολία Λύκου που βρισκόταν στο stand της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, επισκέφτηκε ο επίτροπος για θέμα βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Tajani,  ο  Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Αλιβιζάτος,  ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ε.Λ.Κ. κ. Daul, πολλοί ευρωβουλευτές και στελέχη της Κομισιόν, τουριστικοί πράκτορες αλλά και εκπρόσωποι των Περιφερειών και των Επιμελητηρίων της χώρας μας. 

ikariastore banner