Μηχανικοί του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Ριβερσάιντ ανάπτυξαν μια νέα τεχνολογία που συνδυάζει την κολύμβηση στην ανοιχτή θάλασσα με την προσπάθεια καταπολέμησης της ρύπανσης και απομάκρυνσης επιβλαβών τοξινών από τους ωκεανούς.

Το 1989 ο Μάρτι ΜακΦλάι ταξίδεψε στο 2015 στο θρυλικό δεύτερο «Επιστροφή στο Μέλλον». 26 χρόνια μετά βρισκόμαστε σε αυτή ακριβώς την ημέρα. 21 Οκτωβρίου 2015.

Μηχανικοί της εταιρείας Jhostoblak Corporate που εδρεύει στο Μεξικό ανέπτυξαν μια τεχνολογία που επιτρέπει την ανάκτηση και τον καθαρισμό του θαλασσινού νερού ή των λυμάτων από νοικοκυριά, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και άλλες εμπορικές ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις μέσα σε 2,5 μόλις λεπτά, ανεξάρτητα από το ύψος των συγκεντρώσεων ρυπαντών ή μικροοργανισμών.

21/11/2014 - 12:11NoPhone

Να δει τα μηνύματα, να συνδεθεί λίγο στα μέσα «κοινωνικής» δικτύωσης για να μην καθυστερήσει να διαβάσει την μπούρδα που έγραψε ο «Φτερωτός Θεός» και η «Ασταναπάνε». Ο «Ατσαλιένιος» και το «Αγαπουλίνι» ευτυχώς δε γράφουν τίποτα (για το ναρκισσισμό τους), μόνο φωτογραφίες ανεβάζουν.

Γρήγορο ίντερνετ έως το 2015 αναμένεται να αποκτήσουν 5.100 αγροτικές και νησιωτικές περιοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε περίπου 40% της ελληνικής επικράτειας.

Η ΕΠΑΣ Ικαρίας παρουσιάζει το Ηydrobot που συναρμολόγησαν και έβαλαν σε εφαρμογή τα τμήματα:

1) Ηλεκτρολόγων και
2) Θερμοϋδραυλικών & Συντηρητών Κεντρικής Θέρμανσης, Α΄ και Β΄ τάξης,

υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών: Δούγια Έλενα, Κόσσυβας Ιωάννης και Τσιγγόπουλος Γεώργιος.

ikariastore banner