Μπες κι εσύ στο... παράθυρο της Ικαρίας!

Η αγάπη μας για τον γραπτό λόγο είναι γνωστή και την καταθέτουμε καθημερινά στις ελεύθερες πτήσεις, στα άρθρα και στις εκδόσεις μας εδώ και πάνω από 4 χρόνια!

Οι φωτογραφίες όμως είναι ένα ακόμα κεφάλαιο στα ενδιαφέροντα μας. Κι από ό,τι φαίνεται και από τα δικά σας, διότι συμμετέχετε στις ιδέες που έχουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Πέρα λοιπόν από το ikariamag στο Instagram και τις δικές σας φωτογραφίες με #ikariagram τις οποίες ανεβάζουμε και στο Facebook και κυρίως συμμετέχουν στο àrtεις;, και εκτός από την αγαπημένη μας σειρά «Η Ικαρία του Χτες», η πρώτη μας ιδέα ήταν «το παράθυρο της ημέρας» όπου καθημερινά ανεβάζουμε εικόνες που εσείς μας στέλνετε.

Αυτά τα χρόνια, εκατοντάδες εικόνες από στιγμές σας στην Ικαρία έχουν ανέβει στη σελίδα μας. Αλλά από το καλοκαίρι και μετά, η ανταπόκριση σας είναι ακόμα πιο θερμή γι’ αυτό και φτιάξαμε 5 facebook albums για να σας χωρέσουν (1234 -5)!

Και συνεχίζουμε, στείλε μας τις δικές σας φωτογραφίες από την Ικαρία για "το παράθυρο της ημέρας" του ikariamag! Ανεβάστε τις στον τοίχο μας στο facebook ή αν είναι πολλές, στείλτε τις στο info@ikariamag.gr

Συνεχίζουμε να προσεγγίζουμε την Ικαρία με τον δικό μας τρόπο!

Α και μην ξεχνάτε, τρέχουν και τα: Στείλε τη δική σου ικαριακή Καρτ-Ποστάλ στο project “Discussions” του àrtεις;14 όπως και "Καριώτικες Ιστορίες": Πάρε μέρος!

ikariamag.gr|από, για και με αφορμή την Ικαριά!
Ακολουθήστε μας σε twitter και Facebook