Αναχώρησαν από την Ικαρία τα μηχανήματα του Ειδικού Τάγματος Μηχανικού με προορισμό την βάση τους στο Λουτράκι για τις απαραίτητες επισκευές-συντηρήσεις των. Η αποστολή θυμίζουμε, αφορούσε την επισκευή και βελτίωση του δρόμου που συνδέει τα χωριά Καρκινάγρι – Μαγγανίτη στο νότιο και ποιο δύσβατο τμήμα της Ικαρίας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Έπαρχος με τον Διοικητή του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού (ΜΟΜΑ) για την πορεία των τεχνικών έργων στο υπό κατασκευή οδικό τμήμα που συνδέει το Καρκινάγρι με τον Μαγγανίτη αναδείχτηκε ανάδοχος ο κ. Καττές και η κατασκευή των γεφυριών έχει ξεκινήσει, επίσης ο Έπαρχος του ανέδειξε παρεμβάσεις που πρέπει να συμπληρωθούν στο οδικό τμήμα και στέλνονται επιπλέον 4 χειριστές οι οποίοι θα εργαστούν επί του δρόμου.

Γενικά στην Ικαρία, λίγα πράγματα μπορούν να σε εκπλήξουν. Μπορεί να οδηγείς για ώρα στην ενδοχώρα χωρίς να πετύχεις ψυχή και ξαφνικά να βρεις εκατοντάδες ανθρώπους να χορεύουν στη μέση του πουθενά, μπορεί να καθίσεις σε μια ταβέρνα και να μην εξυπηρετηθείς ποτέ και, ναι, μπορείς να δεις τον Πάνο Καμμένο να κάνει βόλτες πάνω σε μια «γουρούνα» ωσάν να πρόκειται για το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.

Ξεπεράσατε με τις ειρωνείες σας τα όρια της κομματικής σας εμπάθειας απέναντι στον τόπο μ’ αυτή την κατάπτυστη επιστολή ενάντια στην εκδήλωση της 17ης Ιουλίου ημέρα της απελευθέρωσης και των εγκαινίων του οδικού τμήματος που συνδέει το Καρκινάγρι και τον Μαγγανίτη.

Όπως σάς είχαμε ενημερώσει από εχτές, στο Καρκινάγρι Ικαρίας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος για τα εγκαίνια του έργου για τον δρόμο Καρκινάγρι - Μαγγανίτης Ικαρίας που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων του Ελληνικού Στρατού.

Όπως σάς ενημέρωσε το ikariamag.gr σύμφωνα με τις πληροφορίες του, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, στις 9:30 το πρωί στο Καρκινάγρι, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Πάνος Καμμένος θα εγκαινιάσει, παρουσία του ΑΓΕΕΘΑ και των Αρχηγών των 3 όπλων, το έργο για τον δρόμο Καρκινάγρι - Μαγγανίτης Ικαρίας που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων του Ελληνικού Στρατού.

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, στις 9:30 το πρωί στο Καρκινάγρι, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Πάνος Καμμένος θα εγκαινιάσει, παρουσία του ΑΓΕΕΘΑ και των Αρχηγών των 3 όπλων, το έργο για τον δρόμο Καρκινάγρι - Μαγγανίτης Ικαρίας που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων του Ελληνικού Στρατού.

Η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων του Ελληνικού Στρατού βρίσκεται στην Ικαρία και κατόπιν της μεταφοράς των μηχανημάτων τους στα σημεία κατασκευής του δρόμου Καρκιναγρίου - Μαγγανίτη, είχαμε επίσκεψη του Στρατηγού Διοικητή της ΑΣΔΕΝ όπου με τον Ταξίαρχο και το επιτελείο επισκέφθηκε την περιοχή του Καρκιναγρίου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων του Ελληνικού Στρατού) βρίσκεται στην Ικαρία. Και από το Σαββατοκύριακο έχει ξεκινήσει η μεταφορά των μηχανημάτων σε Καρκινάγρι και Μαγγανίτη για τη διάνοιξη του μεταξύ τους δρόμου.

Στις 2 Ιουλίου ένα αρματαγωγό και ένα οχηματαγωγό σκάφος του πολεμικού ναυτικού προσέγγισαν στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου και αποβίβασαν οχήματα και μηχανήματα της μονάδας 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού (ΕΤΜΧ) τα οποία πολύ σύντομα θα οδεύσουν προς τον Μαγγανίτη και το Καρκινάγρι για την ολοκλήρωση της διάνοιξης του δρόμου που συνδέει τους δυο παραπάνω οικισμούς μεταξύ τους αλλά και με την υπόλο

Σελίδες

ikariastore banner