ΙΚΑΡΙΑ: Τρίωρη κατάληψη στα γραφεία της ΔΟΥ Αγ.Κηρύκου

Σε συμβολική κατάληψη της Δημόσιας Οικονομική Υπηρεσίας στον Αγ. Κήρυκο Ικαρίας προέβησαν σήμερα Τετάρτη, το ΠΑΜΕ και η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι  ενημέρωναν τους επισκέπτες της ΔΟΥ :

1ον. Για τις αυξήσεις στους φόρους σε εργαζόμενους και συνταξιούχους, για  φόρους που ζητάνε ακόμα και από τους ανέργους.
2ον Για τους αυτοαπασχολούμενους που καταργούν εντελώς το αφορολόγητο όριο και ετοιμάζουν νέα κλεισίματα χρήσεων,
3ον για τα νέα αντικειμενικά κριτήρια.
4ον  Για την εφαρμογή του ενιαίου φορολογικού συντελεστή 30% - 35 % από το πρώτο ευρώ το οποίο θα είναι ταφόπλακα για χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους.

Και καλούν τα σωματεία, τις ομοσπονδίες και τις επιτροπές αγώνα σε αγωνιστικό ξεσηκωμό, για να αποκρούσουμε τη φορολογική επίθεση.  Καλούν όλους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αυτοκινητιστές, συνταξιούχους να αντιδράσουν οργανωμένα μέσα από τα σωματεία και τις ενώσεις, να δώσουν μαζικό και μαχητικό "παρών", με συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας στις κατά τόπους εφορίες.

Παράλληλα, να σημειώσουμε ότι το  ΚΚΕ ανακοινώσε πως λειτουργεί ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, στη διεύθυνση :katargisimnimonion.kke.gr  ή   km.kke.gr

ikariamag.gr

ikariastore banner