Οι Kolektif Istanbul είναι μια πάντα 10 χρόνων, όσα δηλαδή μετράει και το Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων «Ίκαρος». Ζήτησαν οι ίδιοι να συμμετέχουν στο φετινό, επετειακό και πλούσιο πρόγραμμά του κι έτσι βρέθηκαν στην Ικαρία.

Το Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων Ίκαρος άλλαξε σκηνή. Ο κύκλος των κινηματογραφικών προβολών και συναυλιών ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο στο Δημοτικό Κινηματογράφο και άνοιξε ένας άλλος στον Κουζίνο της Παναγιάς.

Μας μάγεψε στο Δημοτικό Κινηματογράφο Αγίου Κηρύκου και καταλάβαμε πολύ καλά γιατί έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο εκφραστικές και αισθαντικές φωνές. Λιτή αλλά πολύ εκφραστική με τον εκπληκτικό Τάκη Φαραζή να την συνοδεύει στο πιάνο.

Στις 10/7, με το πέρας των κινηματογραφικών προβολών και την παρουσία στο νησί σημαντικών Ελλήνων σκηνοθετών, σήκωσε αυλαία το μουσικό κομμάτι του Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων «Ίκαρος».

Ο κ. Τσεμπερόπουλος βρίσκεται στην Ικαρία στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων Ίκαρος και οι ταινίες του «Ο εχθρός μου » και «Άντε γειά» προβάλλονται στον δημοτικό κινηματογράφο Αγίου Κηρύκου.

ikariastore banner