27/02/2015 - 02:40Η ντροπή

Mε αφορμή τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών (δηλαδή στις άθλιες φυλακές εξόντωσης αθώων και μη, παιδιών, ηλικιωμένων, αρρώστων -όλοι μαζί ένα κουβάρι- ΑΝΘΡΩΠΩΝ) στην Αμυγδαλέζα, σκεφτόμουν τις προάλλες και εκείνη την ιστορία στο Φαρακονήσι, πριν ένα χρόνο σχεδόν.

Αυτή η ερώτηση τέθηκε από τηλεοπτικό δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στην Πλατεία Συντάγματος για το Φαρμακονήσι. Του επετράπη να την θέσει παρά την παράκληση μέλους των διοργανωτών προς τους δημοσιογράφους να σεβαστούμε την κατάσταση των ανθρώπων αυτών και να μην μετατρέψουμε μια συνέντευξη Τύπου σε δικαστική έρευνα.

27/01/2014 - 00:02Το ναυάγιο

Ναι, το ξέρω ειναι ανόητο και μάταιο να κάνει κανείς μαθήματα ηθικής, ευαισθησίας και ανθρωπιάς μέσω Ίντερνετ. Είναι επίσης ανόητο να εξηγήσεις τη ματαιότητα σε ανθρώπους που σχολιάζουν ακομα και τον καιρό διαδικτυακά. Ωστόσο αυτο που παγώνει το αίμα ακομα περισσότερο κι απο πνιγμένους ανθρώπους, ειναι οι αντιδράσεις στην είδηση του πνιγμού.

24/01/2014 - 00:26Φαρμακοχώρα

Πόση ντροπή! Πoια άλλη λέξη μπορείς να βρεις για το πώς μπορεί να αισθάνεται κανείς μετά από αυτή την είδηση; Το λιγότερο ντροπή. Ντροπή νιώθω. Διαβάζεις και σου φαίνεται απίστευτο. Ψέμα. Όχι στη χώρα μου.

ikariastore banner