Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Ικαρίας κ. Νίκος Λαρδάς, τοποθετείται για τα θέματα της πρόσφατης πυρκαγιάς στην περιοχή του Κιονίου – Μονοκαμπιού, καθώς και για το σχεδιαμό διαχείρισης απορριμάτων. Η συνέντευξη δόθηκε στο Ράδιο Ικαρία στις 21/4/2016.

Ο Δήμαρχος Ικαρίας κ. Στέλιος Σταμούλος βρέθηκε στο στούντιο του Ράδιο Ικαρία σήμερα 28/1/2016 και έθιξε θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν το νησί, καθώς και την σύνταξη του προϋπολογισμού.

Ο κ. Παμφίλης ανέφερε τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο επαρχιακό δίκτυο και το ποσοστό ολοκλήρωσής τους. Έθειξε τα θέματα του Υβριδικού, για το οποίο πρόσθεσε ότι έχει κανονιστεί επίσκεψη στη ΔΕΗ την ερχόμενη εβδομάδα, των Ιαματικών πηγών, του χωροταξικού σχεδιασμού, της έλλειψης ΚΤΕΟ στην Ικαρία, τη μεταφορά των μαθητών και ομάδων κ.α.

Ο δήμαρχος μιλάει για πολύ σημαντικά ζητήματα του νησιού, όπως το νερό και η εκμετάλλευσή του, τα ανταποδοτικά τέλη, τις εργασίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις, τα απορρίματα και η ανακύκλωση.

Ο Γιώργος Πανουσόπουλος στο Ράδιο Ικαρία 87,6fm, με αφορμή την προβολή ταινίας του στο Φεστιβάλ Διαπολιτισμικών Διαλόγων ΙΚΑΡΟΣ 2015.

Ο κ. Τσεμπερόπουλος βρίσκεται στην Ικαρία στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων Ίκαρος και οι ταινίες του «Ο εχθρός μου » και «Άντε γειά» προβάλλονται στον δημοτικό κινηματογράφο Αγίου Κηρύκου.

Στo πλαίσιo της παρουσίασης των υποψηφίων Βουλευτών του Νομού Σάμου, ακούστε τις συνεντεύξεις που έδωσαν στο Ράδιο Ικαρία και στο δημοσιογράφο Γιώργο Βιτσαρά, η κα Αγνή Καλογερή υποψήφια με τον Σύριζα, ο κ. Φανούρης Καρούτσος υποψήφιος με το ΚΚΕ και ο κ. Γιώργος Σαφός υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 15 Μαϊου 2014, ο Δήμαρχος Ικαρίας & επικεφαλής της Πανικαριακής Ενότητας Αλλαγής κ.Σταυρινάδης, στο Ράδιο Ικαρία 87,6fm και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιτσαρά.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 14 Μαϊου 2014, ο επικεφαλής της Αυτόνομης Συσπείρωσης Πολιτών Ικαρίας και Υποψήφιος Δήμαρχος Ικαρίας, κ. Ηλίας Γαγλίας στο Ράδιο Ικαρία 87,6fm και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιτσαρά.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη 13 Μαϊου 2014 ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Υποψήφιος Δήμαρχος Ικαρίας, κ. Στέλιος Σταμούλος στο Ράδιο Ικαρία 87,6fm και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιτσαρά.

Σελίδες