το πούπουλο: ΕΚΛΟΓΕΣ 2012. Aκολουθεί μήνυμα τηλεοπτικής πώλησης...

Σύντροφε, συντρόφισσα... Είσαι μεγάλο στέλεχος που έμεινε έξω από τη Βουλή; Σου λείπουν οι απίστευτες πλάκες με τους συναδέλφους βουλευτές; Νοσταλγείς τα πηγαδάκια και τις μεταμεσονύχτιες τροπολογίες χαριστικών Νόμων; Νοιώθεις οργή για το Νόμο Παυλόπουλου; Μην ανησυχείς!!!!

Γιατί τώρα, η κλινική "Αγία Κυριακή η Εκτομαγιώτισσα" σού προσφέρει μοναδική φιλοξενία σε υπέροχους ξενώνες με θέα το υπέροχο γαλαζοπράσινο... Ξαναζήσε την ένταση να σε καλούν στην αίθουσα αντίγραφο του Κοινοβουλίου για την ονομαστική ψηφοφορία... ξόδεψε τη μέρα σου στο υπέροχο "καφενείο της Βουλής" που φτιάξαμε ειδικά για σένα (το κάπνισμα επιτρέπεται)... κάνε μοναδικές δηλώσεις-καταπέλτη στους δημοσιογράφους μας στην είσοδο της κλινικής... Μην το σκέφτεσαι... με πακέτα προσφοράς που ξεκινούν από το 1/2 της βουλευτικής αποζημίωσης το μήνα...

Και τώρα!!! μοναδική καλοκαιρινή προσφορά!!! Summer camp από 7 Μαΐου μέχρι 17 Ιουνίου με τιμή γνωριμίας μόλις ένα μισθό!!! Και το πακέτο δεν τελειώνει εδώ: υβριδικό αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, εκλογολόγος, image maker, όλα δωρεάν στο μεγάλο καλοκαιρινό μας πακέτο!

Κλείστε θέση τώρα!!! Λίγες θέσεις μόνο ελεύθερες μετά την 6η Μαΐου!!!

το πούπουλο


 

ikariastore banner