• ΙΚΑΡΙΑ: Αθλητικός – Γυμναστικός Σύλλογος NEMESIS
    Άγιος Κήρυκος - Ικαρία
    Τηλέφωνο:
    • 2275022179
    • 2275022949
    Fax:
    κινητό:
    • 6972472937
    ιστοσελίδα:

    Πληροφορίες

    Υπεύθυνη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής: Ελευθερία Λαρδά (Master Προπονητικής, Master Ειδικής Αγωγής, Oficial Zumba Instructor)
    Τηλ. (22750) 22179 - 22949 / 6972472937

    Μεταφερθήκαμε σε νέο χώρο, κάτω από το κατάστημα Γερμανός στον Άγιο Κήρυκο!

    ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ – ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ
    Ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΜΕΣΙΣ με πολυετή πείρα στη ρυθμική γυμναστική και τον μοντέρνο χορό, ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων του για κορίτσια ηλικίας από 3 ως και 15 ετών.
    Σκοπός του αθλήματος είναι μέσα στα πλαίσια του μαζικού αθλητισμού η εκμάθηση των βασικών αρχών της ρυθμικής γυμναστικής, η σωστή στάση του σώματος και η ευλυγισία.

    ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ - ΑΕΡΟΒΙΑ
    Ο αθλητικός συλλογος ΝΕΜΕΣΙΣ διαθέτει αίθουσα με βάρη, αερόβια μηχανήματα όπως ηλεκτρικούς διαδρόμους, ελλειπτικά, power plate και ποδήλατα spinning.

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
    Ξεκινάμε με νέα προγράμματα!
    Λειτουργούν πρωινά & απογευματινά τμήματα

    Aerial yoga - Aerial pilates: Τι θα λέγατε να κρεμαστείτε ανάποδα από μια υφασμάτινη αιώρα για γυμνάσετε το σώμα σας και να ηρεμήσετε το νου σας; Η aerial youga είναι γεγονός και στην ΙΚΑΡΙΑ! Έτοιμοι, λοιπόν, να φέρετε τα... πάνω κάτω;

    Balletoning: Το Balletoning® είναι μια μέθοδος εκγύμνασης του σώματος βασισμένη πάνω σε ασκησιολόγιο και αρχές του κλασσικού,μοντέρνου, Jazz και σύγχρονου χορού. Σκοπός είναι η ενδυνάμωση του κέντρου και όλου του σώματος καθώς και η βελτίωση της ευκαμψίας, ελέγχου - συναρμογής και ισορροπίας μέσω της κίνησης! Το Balletoning® είναι ιδανικό πρόγραμμα όχι μόνο για ενδυνάμωση χορευτών, αλλά και για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα δυνατό και αρμονικό καλλίγραμμο “χορευτικό”σώμα.

    Zumba για παιδιά: η πιο διασκεδαστική γυμναστική για τις μικρές ηλικίες!

    Pilates Stick: Μέσα από την αναπνοή και την κίνηση δυναμώστε, επιμηκύνετε και τονώστε το μυικό και κυκλοφορικό σας σύστημα.

    Suspension: Πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να γυμνάσεις όλο το σώμα σου χωρίς να κινδυνεύεις από τραυματισμούς με πολύ καλά αποτελέσματα τόσο στη σύσφιξη όσοο και στο αδυνάτισμα.

    Bosu-Step: Ξετρελαθείτε με το ρυθμό και την ένταση. Διασκεδάστε και κάψτε λίπος.

    Zumba… και η γυμναστική γίνεται πάρτι.

    Power Combat: Το Power Combat είναι ένα πρόγραμμα εμνπευσμένο από τις πολεμικές τέχνες και τις συνδυάζει όλες μαζί σ’ ένα αερόβιο πρόγραμμα.

    Bodypump: Φορτώστε την μπάρα σας με κιλά και ελάτε να δοκιμάσετε τι θα πει μυική ενδυνάμωση και γλυπτική σώματος σε ομαδικό πρόγραμμα.

    Yoga – Pilates: Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση κοιλιακών αλλά και πλάτης απαλλλάσοντας έτσι ανθρώπους με χρόνια προβλήματα σε μέση και αυχένα.

    Δήμος - Χωριό:
ikariastore banner

ikariaki-agora.gr