Στην κοπή της πίτας του Ράδιο Ικαρία 87,6fm

Στην κοπή της πίτας (όχι σπανακόπιτας) του Ράδιο Ικαρία στον Άγιο Κήρυκο, η συμμορία των 11 (άντε των 12, υπήρχαν μερικοί παραγωγοί που απουσίαζαν) αντάλλαξαν ευχές, φιλοφρονήσεις, (κάρφωναν δηλαδή, ο ένας τον άλλο όταν ...ο άλλος γύρναγε την πλάτη του κλπ κλπ).

Παρ' όλα αυτά επιμένουν να βγαίνουν στον αέρα σε μια δύσκολη εποχή που όμως χρειάζονται διέξοδα όπως το να κάνεις ραδιόφωνο και το να ακούς ραδιοφώνο!

Ευχές για υγεία σε όλους τους ακροατές....ευχές να αντέξει το Ράδιο Ικαρία και να παραμείνει για πολλά χρόνια στους 87,6 (και διαδικτυακά)...πολλές ευχές και κουράγια στον Γιώργο Κουλουλία και σε όλα τα παιδιά που κάνουν εξαιρετική δουλειά καθώς αγαπούν, προετοιμάζουν με φροντίδα και δίνουν φρέσκο αέρα στο Ράδιο Ικαρία.

Φωτό 1. Από αριστερά: Μαρία Μουχάλη, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Μανώλης Καλαμπόγιας, Γιώργος Μανώλας, Ελένη Χερουβή, Γιάννης Λαρδάς, Μαρία Μαυρογεώργη, Παντελής Νιαπάς, Μαρίνα Ζαχαροπούλου, Άννα Καλαλή. Καθιστός η ψυχή του Ράδιο Ικαρία, ο «τα κάνω όλα στον σταθμό», Γιώργος Μελεσανάκης!
Φωτό 2. Άστρο λαμπρό τον οδηγεί......
Φωτό 3 - 4. Η εκπομπή της Μαρίας βγήκε κανονικά στον αέρα...με την σύμφωνη γνώμη του Μανώλη και του Γιάννη.

Καλή δύναμη παιδιά! Με μεράκι, πρωτοτυπία και φαντασία!

ikariamag.gr

ikariastore banner