ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική δραστηριότητα στο Νομό Σάμου

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στη Σάμο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ με συμμετοχή και της  κας Έφης Μπέκου, υπεύθυνης του κλιμακίου του κόμματος για το Βόρειο Αιγαίο. Η  υποψήφια Βουλευτής στη Β’ Αθηνών και πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο Γιάννη Λεμονή, συναντήθηκε την επόμενη μέρα στο Καρλόβασι με γυναίκες.

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρας Βαρδίκος και Κωνσταντίνος Βαλσαμής και η κα Μπέκου μίλησαν σε στελέχη του κόμματος στον Εύδηλο της Ικαρίας.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρας Βαρδίκος επισκέφτηκε τη Χρυσομηλιά και τους Φούρνους, όπου πραγματοποίησε ανοιχτές ομιλίες στην παραλία της Χρυσομηλιάς και στην πλατεία των Φούρνων.

Πάνω από εκατό στελέχη, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες του νομού μας. Το κάλεσμα τελειώνει με τις παρακάτω παραγράφους:

«Καλούμε τους συμπολίτες μας, με τους οποίους επανειλημμένα έχουμε κατά το παρελθόν βρεθεί στα ίδια μετερίζια και είτε δεν πήγαν να ψηφίσουν είτε έδωσαν ψήφο διαμαρτυρίας και τιμωρίας, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Να ψηφίσουν και πάλι ΠΑ.ΣΟ.Κ., για να κυβερνηθεί η χώρα σε κατεύθυνση προοδευτική με κορμό την υπεύθυνη Κεντροαριστερά και να αναγεννηθεί και ανασυσταθεί η μεγάλη μας δημοκρατική παράταξη. Μια παράταξη που είναι συνδεδεμένη με ότι καλύτερο έχει γίνει στον τόπο αυτό και που γι’ αυτήν όλοι μας, χωρίς να παραβλέπουμε τις αρνητικές όψεις και παθογένειες, είμαστε υπερήφανοι για την ιστορική της διαδρομή και το θετικό της έργο».