Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στην Ικαρία

Σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΝ στον Εύδηλο της Ικαρίας με μαζική συμμετοχή μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής με θέμα «Η κρίση και η πρόταση εξόδου της αριστεράς».

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε στις αιτίες της κρίσης, τις ιδιομορφίες της ελληνικής οικονομίας και τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων του δικομματισμού. Τόνισε επίσης ότι το μεγάλο δημόσιο χρέος με την πολιτική του μνημονίου διευρύνεται περεταίρω αντί να συρρικνώνεται. Στο όνομα του χρέους επιδιώκεται να υπονομευτούν και να ακυρωθούν οι διεκδικήσεις των εργαζομένων για δεκαετίες. Αναφερόμενος στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου έδωσε την συγκατάθεσή της στη γραμμή Μέρκελ Σαρκοζί  με άλλοθι την επιμήκυνση του δανείου που ήταν αυτονόητη ειδικά μετά τις εξελίξεις στην Ιρλανδία και την μείωση του επιτοκίου παραμένει ακόμα υψηλό.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην επιτυχία του δημοτικού συνδυασμού με επικεφαλής τον Χρήστο Σταυρινάδη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και την ανάγκη στήριξης του έργου της δημοτικής αρχής στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργούν η κρίση και ο «Καλλικράτης».

Τέλος, συμπλήρωσε ότι η Ικαρία έχει πολλά προβλήματα και ο ΣΥΝ απ την πλευρά του και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο θα στηρίξει τα αιτήματα του ικαριώτικου λαού.

Το παραπάνω δελτίο μάς ήρθε από το γραφείο του κ. Παπαδημούλη, με το πέρας των 2 ημερών από την εκδήλωση!

ikariastore banner