Ικαριώτικα ιντερνετικά «σουξέ» του 2011

Πέρα από τις ειδήσεις, τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις που δημοσιεύσαμε μέσα στο 2011 (δείτε το Χρονολόγιο), υπήρξαν και κάποιες δημοσιεύσεις μας οι οποίες προκάλεσαν αίσθηση και διαδώθηκαν παντού μέσω του διαδικτύου.

Αξιοπρόσεκτα λοιπόν και δημοφιλή του 2011. Ας θυμηθούμε μερικά μόνο από αυτά:

- 2 φωτογραφίες του Χρήστου Κοτσιόπουλου από την Ικαρία κάνουν τον γύρο του κόσμου: Η σεληνιακή έκλειψη και το Φωτιά στον ουρανό της Ικαρίας κερδίζουν των θαυμασμό χιλιάδων χρηστών του internet σε όλον τον κόσμο.

- Το μήνυμα της καριωτίνας γιαγιάς που αναρτήθηκε στο Σύνταγμα της ημέρες των «αγανακτισμένων» αναδημοσιεύθηκε από ηλεκτρονικά έντυπα πανελλήνιας κυκλοφορίας.

- Ικαριώτες VS Γαλάτες: Η δημοσίευση για τις ομοιότητες μεταξύ Ικαρίας και Γαλατικού χωριού πέρα από τα κλισέ, έδωσαν μια άλλη διάσταση στα όσα λέγονται για το νησί μας. Τα στοιχεία έδειξαν κοινά σημεία πέρα από τα προφανή. Τυχαίο; Δε νομίζουμε…

- Η «αποκάλυψη» του ikariamag για το «νέο» πλοίο που θα έμπαινε στη γραμμή μας ενόψει της αποχώρησης του Νήσος Μύκονος μοιράστηκε με τρελούς ρυθμούς ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

- Το trend με τα ανέκδοτα για τον Τζάκ Νόρις «χτύπησε» και την Ικαρία! Έτσι δημοσιεύσαμε αποκλειστική φωτογραφία του στον Χριστό Ραχών αλλά και τα ανέκδοτα για την επίσκεψη του στο νησί μας. Διαβάστε εδώ.

ikariamag.gr|η Ικαρία…αλλιώς!