Ερώτηση για την ίδρυση κέντρου πρόληψης «Φάρος» στην Ικαρία

Ο Bουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος, κατέθεσε στις 9 Ιουνίου 2010, Ερώτηση προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Ξενογιαννακοπούλου, για την ίδρυση παραρτήματος του Κέντρου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας «Φάρος» στην Ικαρία, για την οποία απαιτείται η πρόσληψη δύο ατόμων ως επιστημονικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα σημειώνει: "Σας έχει αποσταλεί κείμενο-αίτημα του Κέντρου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας Ν. Σάμου για τη δημιουργία παραρτήματος του Κέντρου στην Ικαρία. Η αναγκαιότητα της δημιουργίας του παραρτήματος είναι προφανής και περιγράφεται αναλυτικά στο κείμενο που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου. Το αναγκαίο και ικανό της δημιουργίας είναι μόνο η στελέχωση με δύο άτομα ως επιστημονικό προσωπικό αφού όλα τα σχετικά και απαραίτητα θα διεκπεραιώνονται από τη σημερινή κατάσταση στη Σάμο. Παράλληλα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ικαρίας θα καλύψει τα λειτουργικά έξοδα και θα διαθέσει το χώρο.
 
Συνεπώς, ερωτάται η κυρία Υπουργός: Θα καταστεί δυνατή η πρόσληψη των δύο επιστημόνων, έτσι ώστε να δημιουργηθεί παράρτημα του Κέντρου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας Ν. Σάμου στην Ικαρία;"
 

ikariastore banner