Εβδομάδα αντι-μιζέριας στις "ελεύθερες πτήσεις"

Ζόρια, ζόρια, ζόρια! Οικονομία, εργασία, χρέη, ανασφάλεια, ψευδαισθήσεις, εθελοτυφλία, λάθη του παρελθόντος, πάθη του παρόντος. Γκρίνια, καταγγελίες ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, συνωμοσιολογίες… ένα καθημερινό ατέλειωτο κατηγορώ κόντρα σε όλους και σε όλα!

ΣΤΟΠ!

Αυτή την εβδομάδα οι ελεύθερες πτήσεις αποφάσισαν να πάνε κόντρα στη μιζέρια…! Να προβάλουν όμορφα πράγματα, νέες απόψεις, φωτεινά παραδείγματα ή έστω τη ζωτική μας ανάγκη για αισιοδοξία και αποτίναξη του μίζερου κουκουλιού που μας περιβάλλει.

ΣΤΟΠ!

Το σήμερα είναι ένα ζητούμενο υπό εφεύρεση…

Όχι, δεν είμαστε (όλοι) αισιόδοξοι. Όχι, δεν υποστηρίζει κανείς ότι τα πράγματα είναι εύκολα και ότι όλα θα πάνε καλά. Μπορεί να χρεοκοπήσουμε αυτή τη στιγμή! Πιστεύουμε όμως ότι η αλλαγή πρέπει να ξεκινά από… εμάς τους ίδιους. Και από τη στιγμή που (υποτίθεται ότι) συνειδητοποιήσαμε τα λάθη που έγιναν και τα ψέματα που είπαμε/μας είπαν και ξέρουμε ποια είναι τα χρήσιμα «υλικά» μας για το αύριο, έχουμε κάθε λόγο να αντιμετωπίζουμε το μέλλον με το κεφάλι ψηλά, έτοιμοι να δεχτούμε τις προκλήσεις του και να πάμε παρακάτω! 

Ό,τι και αυτό αν σημαίνει…

ελεύθερες πτήσεις
info@ikariamag.gr

υγ. Γιατί αν δεν έχουμε ελπίδα, πώς θα πολεμήσουμε; Αφιερωμένο…