Διάρρηξη στις εγκαταστάσεις του Ράδιο Ικάρια

Την Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου μετά από τον τακτικό έλεγχο στις ορεινές εγκαταστάσεις του σταθμού Ράδιο Ικαρία 87,6FM, διαπιστώθηκε παραβίαση των λουκέτων που προστατεύουν τους κλωβούς με τα μηχανήματα. Είναι η δεύτερη φορά που προκαλούνται ζημιές. Την πρώτη φορά είχαν κοπεί από ανθρώπινο χέρι, τα ξάρτια που στηρίζουν την κεραία. Η διάρρηξη προκάλεσε ζημιές στους 2 κλωβούς των εγκαταστάσεων, αφήνοντας μάλιστα τoν ένα από αυτούς εκτεθειμένο στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο βουνό. 

Το Ράδιο Ικαρία εκφράζει τη λύπη του για τέτοιου είδους ενέργειες, ειδικά στο νησί μας, που σπάνια παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα. Δηλώνει επίσης πως «θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την αποτροπή ανάλογων πράξεων στο μέλλον» και συμπληρώνει «Λυπούμαστε γιατί μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων εκφράζει συνεχώς την αρνητική της διάθεση και δυσαρέσκεια, απέναντι στο σταθμό του τόπου μας και δεν έχουν σεβαστεί ποτέ, την προσπάθεια των παιδιών που ασχολούνται σε αυτό το χώρο.»

Το ikariamag καταδικάζει αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες που έχουν στόχο τις ελεύθερες φωνές ενημέρωσης στο νησί μας καi δηλώνει αλληλέγγυο προς τον ραδιοσταθμό, ο οποίος μάλιστα, πέρα από τη διαδυκτιακή του μετάδοση (μπορείτε να τον ακούσετε από το ikariamag.gr), είναι το ραδιόφωνο της Ικαρίας στα FM.

ikariamag

Τις Φωτογραφίες μάς τις παραχώρησε το Ράδιο Ικαρία.

ikariastore banner