Βουλευτής Σάμου Βαρδίκος: "Χτες δώσαμε ακόμα μία ευκαιρία στη χώρα"

«Ναι σε όλα» ψήφισε χτες ο βουλευτής του νομού κος Πυθαγόρας Βαρδίκος. Μιλώντας στον «Αρμονία» ο κος Βαρδίκος έκανε λόγο για απόφαση διάσωσης της χώρας και αναφέρθηκε στις επικρίσεις που δέχεται από κατοίκους του νομού μας.

«Χτες αποφάσιζε κανείς αν θα γίνει ακόμα μία προσπάθεια να σωθεί η Ελλάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι σε λάθος κατεύθυνση. Εμείς αποφασίσαμε να δώσουμε ακόμα μία ευκαιρία στη χώρα για να σωθεί», είπε ο κος Βαρδίκος.

Ερωτηθείς για τις διαγραφές των 20 βουλευτών, μεταξύ των οποίων και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η κα Κατσέλη, και αν κρίνει πως έκαναν λάθος που  καταψήφισαν τα μέτρα, ο κος Βαρδίκος απάντησε. «Γνωρίζω τα κίνητρα του καθενός. Η κα Κατσέλη έχει τεράστιες ευθύνες, που δε πέτυχε το πρώτο μνημόνιο και τώρα μας βγαίνει από Αριστερά. Δεν πειράζει. Τώρα τα γεγονότα είναι πολύ κοντά. Θα τα κρίνει η ιστορία αργότερα».

Επιπλέον ο βουλευτής του νομού κλήθηκε να σχολιάσει τα πρόσφατα περιστατικά, που σημειώθηκαν στην πόλη Σάμου, όπου άγνωστοι έγραψαν επικριτικά  συνθήματα κατά του κ. Βαρδίκου.

«Είναι θλιβερό. Μου δημιουργούν τεράστιο ανθρώπινο πρόβλημα, γιατί έχουν πολιτικές βλέψεις όσοι κρύβονται από πίσω. Δεν είναι οι αγνοί μαχητές που υπερασπίζονται το λαό και θίγονται και λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Ενώ θα έπρεπε όλοι να ασχολούμαστε με τους ανθρώπους που είναι σε εξαθλίωση, ασχολούμαστε με αυτές αθλιότητες».

armoniaradio.gr

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr