Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου

Η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου, συνεδρίασε εκτάκτως στις 10/02 με διευρυμένη σύνθεση, σε μια προσπάθεια εκτίμησης των δεδομένων και αποτύπωσης των θέσεων των μελών της. Κατά την συνεδρίαση τοποθετήθηκαν εκτενώς όλα τα στελέχη της παράταξης και αποφασίστηκε η δημόσια τοποθέτηση της ΝΟ.Δ.Ε. αφού με νηφαλιότητα και σοβαρότητα παρακολουθήσουμε τις εξαιρετικά κρίσιμες για την πατρίδα μας εξελίξεις των προσεχών ημερών.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου κατέγραψε τις θέσεις των μελών της τόσο για τα ιδιαίτερα θέματα του νομού μας όσο και για τα μείζονα προβλήματα της χώρας σε σχετική επιστολή προς την Ηγεσία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Η χώρα διέρχεται μια μεγάλη κρίση με εξαιρετικούς κινδύνους για την ίδια την ύπαρξή της οπότε δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά και ψηφοθηρικά παίγνια όπως άλλοι…ούτε μπορούμε να σιγήσουμε κάνοντας κωλοτούμπες….

Η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν ξεγέλασε τους πολίτες ούτε υφάρπαξε την ψήφο τους, πολιτεύεται σταθερά με την αλήθεια, την ελπίδα, την πίστη στο ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και την υπερηφάνεια της εθνικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας.