Στα πλαίσια των διατάξεων του άρθρου 79 του Ν. 3463/2006 και προκειμένου να προχωρήσουμε στην έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Αγιου Κηρύκου του Δήμου Ικαρίας. Παρουσιάζουμε σήμερα το σχέδιο του κανονισμού το οποίο θα τεθεί σε διαβούλευση, για να κατατεθούν οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις όσων ενδιαφέρονται.

«Το έργο εκτελέστηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με ωφελούμενο τον δήμο Ικαρίας. Έχει ολοκληρωθεί η διοικητική παραλαβή, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την ηλεκτροδότηση του, αναμένεται σύντομα να έχουν γίνει και οι εργασίες για την τηλεφωνική του κάλυψη, το επόμενο άμεσο διάστημα θα βγει σε διαβούλευση ο κανονισμός λειτουργίας του από τον δήμο του νησιού έτσι ώστε να πάρει την τελική του μορφή για να ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο και την ερχόμενη άνοιξη να τουριστικό καταφύγιο να είναι έτοιμο προς χρήση των επισκεπτών μας» δήλωσε ο δήμαρχος Ικαρίας κ. Στ. Σταμούλος στην ΕΡΤ Αιγαίου.

Το τουριστικό καταφύγιο Ικαρίας θα ολοκληρωθεί πριν από το καλοκαίρι του 2016 αφού τα όποια προβλήματα σκίαζαν την ολοκλήρωση του, ξεπεράστηκαν. Οι εργασίες προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και όπως βλέπετε και στην εικόνα πρόκειται για ένα στολίδι δίπλα στην πόλη του Αγίου Κηρύκου και συνολικά της Ικαρίας.

ikariastore banner