Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ιωάννης Μελάς» έκοψε την πίτα για το 2014 το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ευχήθηκε σε όλους όσους συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου καλή χρονιά, με υγεία και κάθε πρόοδο.

Για μία ακόμα χρονιά, ο Άγιος Βασίλης ήρθε στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας προσκαλεσμένος από τον Σύλλογος Ιωάννη Μελά.

Το έργο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ανέβηκε πρώτη φορά το 1979 με τεράστια επιτυχία και αποθεωτικές κριτικές. Ο ίδιος ο Ποντίκας έχει πει για το έργο ότι αποκτάμε συνήθειες που δεν έχουμε την ψυχραιμία να κριτικάρουμε και σκέψεις που δεν έχουμε το χρόνο να φωτίσουμε. Τρέχουμε πίσω από στόχους που άλλοι μας όρισαν και θεωρούμε αναμφισβήτητα εκείνα για τα οποία θα ’πρεπε ίσως να αμφιβάλουμε.

Η κόκκινη κλωστή δεμένη γύρισε… και τα παραμύθια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ιωάννη Μελά» ξεκίνησαν. Κάθε Πέμπτη στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αγίου Κηρύκου, η κ. Άννα μάς γυρνάει στο παρελθόν τότε που μας διάβαζαν παραμύθια....

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ‘ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΣ’ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΗΡΥΚΟ ΙΚΑΡΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Λαογραφία: Παραδοσιακός Πολιτισμός (25 ΩΡΩΝ)

ikariastore banner