Οι πρώτες ημέρες των αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στην Ικαρία

Κυρίαρχο το γυναικείο στοιχείο στις αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στην περιοχή του Αγ. Κηρύκου με ποσοστό 65% . Ο αριθμός των αιτήσεων που κατατέθηκαν την Παρασκευή (9/3) και Δευτέρα (12/3) στον εκπρόσωπο του Αρχιπελάγους κυμάνθηκε γενικά σε χαμηλά επίπεδα.

Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, γεγονός που διαφαίνεται από το πλήθος των ενδιαφερομένων που απευθύνονται σε δημόσιες υπηρεσίες του νησιού για τη χορήγηση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Ο εκπρόσωπος του Αρχιπελάγους θα βρίσκεται (09:00 - 14:00) Τρίτη & Τετάρτη στο δημοτικό κατάστημα Ευδήλου και Πέμπτη & Παρασκευή στο κατάστημα Ραχών για την παραλαβή αιτήσεων και για τη διευκόλυνση των ωφελουμένων. Την τελευταία ημέρα (19/3) θα βρίσκεται ξανά στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου στον Αγ. Κήρυκο.

Υπογραμμίζεται ότι οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν και με συστημένο φάκελο μέχρι και τις 19/3 στα γραφεία του Αρχιπελάγους στη Σάμο. Όλες οι λεπτομέρειες (προκήρυξη, αιτήσεις, ερωτήσεις&απαντήσεις)  του προγράμματος εδώ: http://koinofelisapasxolisi.wordpress.com/

ikariamag.gr

ikariastore banner