Έχουν αρχίσει και μας φθάνουν από παντού μηνύματα να γράψουμε κάτι για το “Μένουμε Ελλάδα”, την τόσο δημοφιλή και σημαντική για τον τουριστικό κόσμο, αυτή, εκπομπή. Η οποία φαίνεται ότι μπλέκεται και αυτή στα όσα παρανοϊκά συμβαίνουν...

Μία μέρα πριν την παρουσίαση των ελεύθερων πτήσεων στο Cabaret Voltaire, το ikariamag φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ της ΝΕΤ με το Γιώργο Αμυρά και τη Ρένια Τσιτσιμπίκου.

Ναι, τους έχουμε αδυναμία (και το ξέρουν). Τα παιδιά του Συλλόγου Νεολαίας Αγίου Κηρύκου, όπως σας είχε ενημερώσει το ikariamag, έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα (4//1) στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» της ΝΕΤ με το Γιώργο Αμυρά και τη Ρένια Τσιτσιμπίκου.

Το έντονο ακτοπλοϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας (βλέπε ρεπορτάζ του ikariamag: Ακτοπλοϊκό: Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε) παρουσίασε η δημοφιλής εκπομπή της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα», την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011. Ο Γιώργος Αμυράς και η Ρένια Τσιτσιμπίκου φιλοξένησαν στα στούντιο της εκπομπής τον κ.Γιάννη Γαγλία, πρόεδρο του Συλλόγου Ικαρίων Επιστημόνων, μέλος του διασυλλογικού οργάνων 17 ικαριακών και φουρνιώτικων συλλόγων. Στην εκπομπή μίλησε, με σύνδεση από την Ικαρία και ο δημοιογράφος Γιώργος Βιτσαράς. Και οι 2 εξήγησαν την τραγική κατάσταση που ισχύει αυτή τη στιγμή με τα καράβια στο νομό μας και ζήτησαν άμεση πολιτειακή παρέμβαση στο πλαίσιο της κοινής  επιστολής που έστειλε το διασυλλογικό όργανο στον αρμόδιο Υπουργό  κ.Διαμαντίδη προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις. Η Ικαριακή Ραδοφωνία ανέβασε στη βιντεοπύλη της το απόσπασμα της εκπομπής:

ikariastore banner