Η κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Κηρύκου για 4 ημέρες και 4 νύχτες (21-25/9) βρέθηκε στο 34ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, φιλοξενούμενη ως μέλος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος (ΟΚΛΕ) από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ.

Το πέταγμα του κύκνου είναι το πέταγμα της ψυχής μας στην ομορφιά της ζωής και της αγάπης, στην μαγεία της φύσης και του έρωτα, σε ό,τι χάσαμε στη δίνη του σύγχρονου τρόπου ζωής, των μεγάλων εντάσεων, των μεγάλων ταχυτήτων, στο κυνήγι της καριέρας και της οικονομικής επιτυχίας… Eσείς, εδώ στην Ικαρία έχετε σε αφθονία τα πρώτα, μην τα χάσατε για τα δεύτερα  ....με αυτά τα λόγια προλόγισε την ταινία του ο Νίκος Τζίμας, σκηνοθέτης και της ταινίας "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλο".

Ο σκηνοθέτης Στράτος Τζίτζης συνομιλεί με τους θεατές της ταινίας του "45m2" και φωτογραφίζεται ανάμεσα σε δυο καθημερινούς θεατές του Ελληνικού Κινηματογραφικού Πανοράματος που ολοκληρώνεται στο Σάββατο 16/7. Σήμερα Πέμπτη παίζεται "πέταγμα του Κύκνου", αύριο Παρασκευή το ντοκυμαντερ "Με τον Καλλιγιάννη" και το Σάββατο "το χάρισμα". Χορηγός Επικοινωνίας του Πανοράματος είναι το ikariamag.

Ξεκίνησε το Σάββατο 9/7 το Πανόραμα του Ελληνικού Κινηματογράφου με την ταινία του Σ. Γκορίτσα «Άπ’ τα κόκκαλα βγαλμένη». Μια ταινία για το Εθνικό Σύστημα Υγείας εμπνευσμένη από το βιβλίο του κ. Δενδρινού (ορθοπεδικός) με τον ομώνυμο τίτλο!

ikariastore banner