Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται και στο νησί μας μια θεαματική αύξηση των αγορών μέσω διαδικτύου. Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά συχνά και αδιευκρίνιστοι. Για παράδειγμα, όπως μας είπε χαρακτηριστικά αντιπρόσωπος εταιρίας ταχυμεταφορών, καταφθάνει συνεχώς στην Ικαρία, σε μεγάλη ποσότητα, συγκεκριμένος τύπος θερμάστρας που υπόσχεται χαμηλή κατανάλωση.

Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης φέρνει κλυδωνισμούς στον κλάδο – Απειλούνται και οι εξαγωγές κρασιού – Μαρτυρίες και απίστευτες ιστορίες παραγωγών για τα προβλήματα με την γραφειοκρατία και τη δημιουργία «φορολογικής αποθήκης»

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ > ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ >.

ΣΤΙΣ 12/01/2013 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ > ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΡΑΧΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟ ΑΡΙΘΜΟ 217/2010 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ, ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Είναι μια παλιά και πονεμένη ιστορία αφού εδώ και χρόνια ένα σημαντικό κύτταρο της κοινωνία μας δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο να λειτουργήσει προς όφελος των μελών του. Δεν θα αναφέρουμε τους λόγους που τον κράτησαν ανενεργό (ας λειτουργήσουν ως παράδειγμα προς αποφυγή) αλλά θα ευχηθούμε στον νέο Δ.Σ. και σε όλα τα μέλη του να δουλέψουν για το καλό του συνόλου και το συμφέρον όλων.

Ενισχύσεις 50% σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να εξάγουν προϊόντα σε ξένες αγορές φέρνει ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος του ΕΣΠΑ «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα ΙΙ». Ο προϋπολογισμός είναι 50 εκατ. ευρώ.

ikariastore banner