Από τον «ετερόκλητο» συνδυασμό του, στο… σουφικό και το «Αγαπημένε μου θείε», από την προεκλογική περίοδο, στο τι έγινε μέχρι σήμερα και από τις προτεραιότητες, στις ευχές για το μέλλον, ο Χρήστος Σταυρινάδης είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση και πρόκληση.

Επίκύρωση αποτελέσματος δημοτικών εκλογών 2010 για την Ικαρία. Προκύπτουν αλλαγές στη σύσταση του δημοτικού συμβουλίου ως προς την προηγούμενη δημοσίευση μας.

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τι ψήφισαν οι Ικαριώτες στο δεύτερο γύρο, ανά εκλογικό τμήμα, Δήμο, δημοτικό και τοπικό διαμέρισμα, σε όλο το νησί.

Νίκη για την Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής έδειξε η κάλπη για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής στο Δήμος Ικαρίας. Ο συνδυασμός του Χρήστου Σταυρινάδη ήρθε πρώτος με ποσοστό 53,34%, ενώ στη δεύτερη θέση με 46,66% ήρθε η Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας με επικεφαλής τον Στυλιανό Σταμούλο.

Το παρόν είναι η ροή την ώρα των αποτελεσμάτων.

Μετά τα τελικά αποτελέσματα και την καταμέτρηση ψήφων ανά δημοτικό διαμέρισμα και εκλογικό τμήμα, σας παρουσιάζουμε την σταυροδοσία όλων των υποψηφίων σε όλο το νησί για την ανάδειξη του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφεριακών αρχών στο νέο δήμο Ικαρίας. Το ποσοστό της αποχής ξεπέρασε το 43%, λίγο πιο πάνω από το ποσοστό των προηγούμενων δημοτικών εκλογών (40,00%).

ikariastore banner