Με δύναμη και εκφραστικότητα μας ταξίδεψε, κυρίως με παλιά και παραδοσιακά τραγούδια που πλέον δεν ακούγονται πολύ. Μας θύμισε πόσο όμορφη είναι η απλότητα και σε αυτό συνέβαλε η ενορχήστρωση των κομματιών που ήταν μία έκπληξη. Αυτή ήταν και η τελευταία φθινοπωρινή συναυλία, χορηγός επικοινωνίας της οποίας ήταν το ikariamag.

Η συναυλία τους στον Άγιο Κήρυκο και οι μουσικές εκπλήξεις στο τέλος της βραδιάς! Χορηγός Επικοινωνίας: ikariamag.gr

Ήταν ένα όμορφο ταξίδι από την αρχή ως το τέλος, μία μουσική περιπλάνηση σε όλη τη Μεσόγειο.

Μιλήσαμε για λίγο μαζί της πριν την έναρξη της συναυλίας. Ο επόμενος δίσκος βρίσκεται σε διαδικασία επιλογής και επεξεργασίας των τραγουδιών και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, πάλι από το γνωστό πλέον δίδυμο στιχουργού και συνθέτη.

Μια αξέχαστη βραδιά πέρασαν όσοι παραβρέθηκαν στις δύο συναυλίες των Alerto Jazz, στο Γιαλισκάρι και στην Παναγιά. Εκτός από τις ξεχωριστές ικανότητες των Stephan, Axel, Mark και Raymond, το πρόγραμμα περιλάμβανε και άλλα δρώμενα, προγραμματισμένα και έκτακτα.

Χθες βράδυ ο Νίκος Τουλιάτος μάς έκανε μία μικρή επίδειξη στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου, εν όψει των σεμιναρίων που ξεκινούν σήμερα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ίκαρος 2011. Λέγοντας «μικρή» εννοούμε τη διάρκεια και όχι το επίπεδό της. Ο σπουδαιότερος Έλληνας περκουσιονίστας που έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους συνθέτες και τραγουδιστές, δε χρειάζεται συστάσεις.

Οι Αέρα Πατέρα είναι μια παρέα που ξεκίνησε να παίζει το μακρινό '89, με την πρόθεση να είναι ανοιχτή σε προτάσεις και συνεργασίες. Μπορεί ο καθένας να ανέβει πάνω στη σκηνή, μαζί τους, να διαβάσει ποίηση, να κάνει ταχυδακτυλουργικά κόλπα ή να πάρει τα πιατίνια και να φύγει.

Το πέταγμα του κύκνου είναι το πέταγμα της ψυχής μας στην ομορφιά της ζωής και της αγάπης, στην μαγεία της φύσης και του έρωτα, σε ό,τι χάσαμε στη δίνη του σύγχρονου τρόπου ζωής, των μεγάλων εντάσεων, των μεγάλων ταχυτήτων, στο κυνήγι της καριέρας και της οικονομικής επιτυχίας… Eσείς, εδώ στην Ικαρία έχετε σε αφθονία τα πρώτα, μην τα χάσατε για τα δεύτερα  ....με αυτά τα λόγια προλόγισε την ταινία του ο Νίκος Τζίμας, σκηνοθέτης και της ταινίας "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλο".

Ο σκηνοθέτης Στράτος Τζίτζης συνομιλεί με τους θεατές της ταινίας του "45m2" και φωτογραφίζεται ανάμεσα σε δυο καθημερινούς θεατές του Ελληνικού Κινηματογραφικού Πανοράματος που ολοκληρώνεται στο Σάββατο 16/7. Σήμερα Πέμπτη παίζεται "πέταγμα του Κύκνου", αύριο Παρασκευή το ντοκυμαντερ "Με τον Καλλιγιάννη" και το Σάββατο "το χάρισμα". Χορηγός Επικοινωνίας του Πανοράματος είναι το ikariamag.

Ξεκίνησε το Σάββατο 9/7 το Πανόραμα του Ελληνικού Κινηματογράφου με την ταινία του Σ. Γκορίτσα «Άπ’ τα κόκκαλα βγαλμένη». Μια ταινία για το Εθνικό Σύστημα Υγείας εμπνευσμένη από το βιβλίο του κ. Δενδρινού (ορθοπεδικός) με τον ομώνυμο τίτλο!

ikariastore banner