Ο Λιμενικός σταθμός Αγ.Κηρύκου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες – κυβερνήτες πάσης φύσεως σκαφών ότι την Δευτέρα 29/05/2017, τις ώρες 07:00-10:30 και 16:30-19:00, θα εκτελεστούν πυρά πυροβόλων όπλων κατά θαλάσσιου στόχου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του αεροδρομίου και σε περιοχή που ορίζεται από τα στίγματα

Φανταστείτε τα ικαριώτικα να μπερδεύονται με τα κρητικά. Και τα κεφαλλονίτικα με τα θεσσαλιώτικα! Και όλα αυτά… στο Κολωνάκι! Τα προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ τους λόγω διαλέκτου, κουλτούρας, κοινωνικής θέσης, παιδείας και συνηθειών υπόσχονται ανατρεπτικές καταστάσεις και γέλιο μέχρι δακρύων.

Αυτό το Κάτι που χαμογελάει στις σκιές, μόλις χαμογέλασε και κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και της προτίμησης του κόσμου. Ο λόγος για το νέο βιβλίο του συμπατριώτη μας Ηλία Φουντούλη «Κάτι χαμογελάει στις σκιές» από τις εκδόσεις Χρονικό που μόλις πήρε το Βραβείο Κοινού στον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνουν τα Public.

Έκκληση από το Δήμο Ικαρίας: Ενημερώνονται οι δημότες ότι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για το χρονικό διάστημα από 20/5 μέχρι και 23/5, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου θα λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό και ως εκ τούτου δεν θα γίνεται ομαλή αποκομιδή απορριμμάτων και καθαρισμός της πόλης.

Με τον αγαπημένο σε όλους συμπατριώτη μας, βιολιστή Λευτέρη Πούλη (Σκάντζακα) να βιώνει μία δύσκολη κατάσταση αυτή την περίοδο, που ελπίζουμε να είναι περαστική, διοργανώνται εκδήλωση στήριξης το Σάββατο 27 του Μάη στο Cabaret Voltaire στο Μεταξουργείο (Μαραθώνος 30, 10436, Αθήνα. Τηλ. 21 0522 7046).

Σας το έχουμε ξαναπεί, ο Γιάννης ο Τσαντές είναι φοβερός τύπος. Και έχει μια μανία με το νησί! Και του αρέσει να μαζεύεται ο κόσμος και να περνάει όμορφα! Γι’ αυτό και έφτιαξε το Πολύτεχνο στον Πειραιά, που έχει γίνει πια καριώτικο στέκι.

Με τις Σεϋχέλλες Ικαρίας να αποτελούν εσχάτως μόνιμη αναφορά στα –παγκοσμίου ενδιαφέροντος- αφιερώματα των μέσων ενόψη καλοκαιριού, αυτή τη φορά ο Νας της Ικαρίας έρχεται να συμπεριληφθεί στο αφιέρωμα του Guardian για τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης

Η Μαγιόρκα είναι ένα νησί, περίπου ίδιας έκτασης με την Εύβοια, το οποίο κάθε χρόνο φιλοξενεί περί τα 12 εκατ. τουριστών. Για να καταλάβετε την τάξη μεγέθους, η Ελλάδα συνολικά δέχεται ετησίως 25 εκατ. τουρίστες. Όπως είναι φυσικό, η διαχείριση των απορριμμάτων είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που καλούνται οι εκεί δήμοι να αντιμετωπίσουν, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, τα αφιερώματα στην Ικαρία όλο και αυξάνονται, με τις ιστοσελίδες ανα τον κόσμο να παρουσιάζουν διάφορα αξιοθέατα και συνήθειες του νησιού. Σχεδόν σε όλα τα άρθρα, πρωτοκαθεδρία έχουν οι Σεϋχέλλες που καθηλώνουν με την ομορφιά τους τόσο τους συντάκτες όσο και τους επισκέπτες.

"Ενθύμιον Μαγγανίτου, που 'ρθανε τα αδελφάκια μου και μας βρήκανε και μας εδιασκέδασε το Κωσταράκι. Με χόρεψε και τον Λέανδρον."

Σελίδες