Καλοκαιριάζει και έχουμε να σας προτείνουμε μερικές όμορφες εκδηλώσεις αλλά και ξεχωριστές πρωτοβουλίες. Το ικαριώτικο στέκι του Πειραιά, το "Πολύτεχνο στου Τσαντέ" σάς περιμένει με ξεχωριστά Live και όχι μόνο. Δείτε γιατί αυτό το μαγαζί έχει κερδίσει τις καρδιές μας.

Και το 2018 επισκεφτήκαμε το Πολύτεχνο Ρακομελάδικο του Τσαντέ και επιβεβαιώσαμε το γιατί έχει γίνει καριώτικο στέκι αλλά και αγαπημένος προορισμός των γλετζέδων και των καλοφαγάδων όλης της Αττικής!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη διαβάζει το «ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ» του Γιάννη Κέφαλου από τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr. Την Ιστορία την βρίσκετε στο βιβλίο «Artεις Έρωτα;» Ιστορίες Αγάπης & Έρωτα στην Ικαρία που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ελεύθερες Πτήσεις.

Ο Αν. Γενικός Γραμματέας κ. Σταμάτης Βαρδαρός ενημέρωσε το Βουλευτή νομού Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας και νέα προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.

Δυο νέες επιχειρήσεις καταχωρήθηκαν στον επαγγελματικό οδηγό Ικαρίας και Αθήνας. Έτσι, οι επιχειρήσεις αυτές εξασφαλίζουν ένα ειδικό πακέτο προβολής μέσα από το ikariamag και τις υπηρεσίες του, αποκτούν τη δική τους σελίδα στην ikariaki-agora.gr και θέση στο banner στο ikariamag.gr και τέλος, βοηθούν και στηρίζουν έμπρακτα την επιβίωση του περιοδικού και των εκδόσεων μας.

Ο Πάνος Μαλαχιάς τραγουδοποιός-κιθαρίστας με πολυετή παρουσία στα μουσικά δρώμενα και δεκαετή παρουσία στη δισκογραφία, παρουσιάζει ζωντανά το νέο δίσκο του ‘’Ποια ζωή δεν έχει λάθη’’, μαζί με άλλα τραγούδια του, στον ‘Ρυθμό Stage’ την Κυριακή 22 Απριλίου στις 21:00.

4 εκατ. ευρώ από το Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών: Mε απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, προκηρύχθηκαν για να χρηματοδοτηθούν από το Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, δράσεις που αφορούν έργα αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών στα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η Βιολέτα Ίκαρη διαβάζει την «ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ» της Στέλλας Κυριακού απ'τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr.

Δεν πάει πολύς καιρός που η Ικαρία ήταν ένα εν πολλοίς άγνωστο νησί του Αιγαίου, χαμένο ανάμεσα στα χιλιάδες άλλα. Που αν έλεγες ότι κατάγεσαι από ‘κει η πιο συνηθισμένη απάντηση ήταν «Ιταλία; Έλα, ρε!» Κι έπρεπε μετά να εξηγείς: «Ι-Κ-αρία. Νησί είναι, στο Αιγαίο. Δίπλα στη Σάμο; Στο ΒΑ Αιγαίο;»

Μετά τις ενημερωτικές συναντήσεις που έγιναν στην Ικαρία στα μέσα Μαρτίου με την κ. Καλλιόπη Παπαδάκη, αρχιτέκτονα – μηχανικό, σύμβουλο του ΥΠΕΝ, που ήταν υπεύθυνη για τη σύνταξη της πρόσφατης Υπουργικής Απόφασης

Σελίδες