Η ετήσια εκδήλωση γυμναστικών επιδείξεων του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ικαρίας "ΝΕΜΕΣΙΣ" έγινε την Κυριακή 3 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Άγιου Κηρύκου Ικαρίας, με θέμα «Χορός και Θάλασσα».

Σάββατο 30 Ιουνίου – Κυριακή 1 Ιουλίου: Αυτό το ΣΚ δεν πάμε παραλία, πάμε… «Ικαρία». Το ikariamag μετά από 8 χρόνια ολοκληρώνει τη λειτουργία του και όλες τις δράσεις του και το γιορτάζει με ένα 2μερο πάρτι στο κέντρο της Αθήνας, στο Spinster!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη διαβάζει το «ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ» του Γιάννη Κέφαλου από τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr. Την Ιστορία την βρίσκετε στο βιβλίο «Artεις Έρωτα;» Ιστορίες Αγάπης & Έρωτα στην Ικαρία που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ελεύθερες Πτήσεις.

Και το 2018 επισκεφτήκαμε το Πολύτεχνο Ρακομελάδικο του Τσαντέ και επιβεβαιώσαμε το γιατί έχει γίνει καριώτικο στέκι αλλά και αγαπημένος προορισμός των γλετζέδων και των καλοφαγάδων όλης της Αττικής!

Σάς προσκαλούμε στην ετήσια εκδήλωση γυμναστικων επιδειξεων που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Άγιου Κηρύκου την Κυριακη 3 Ιουνιου 2018 και ώρα 19.00. Θα ήταν χαρά και τιμή μας να παραβρεθείτε. Αθλητικος Γυμναστικος Συλλογος ‘ΝΕΜΕΣΙΣ’. Υπεύθυνη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής: Ελευθερία Λαρδά.

Χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Ερασιτεχνών από μέλη του Σκακιστικό Ομίλου Ικαρίας: Δύο πρώτες θέσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών κατέκτησαν ο Βασίλης Σαράντος και η 14χρονη κόρη του Αγγελική!

Σας ενημερώνουμε ότι από εδώ και στο εξής ο ουρολόγος χειρουργός Ιγνάτιος Καλλέργης θα βρίσκεται στην Ικαρία την πρώτη εβδομάδα κάθε μηνά. Επίσης στην Αθηνά διατηρεί ιατρείο στον Άγιο Στέφανο Αττικής, στην Κηφισιά και συνεργάζεται με θεραπευτήρια της Αθήνας καλύπτοντας το σύνολο των ουρολογικών επεμβάσεων.

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΚΑΡΙΑΣ – ΙΚΑΡΙΑΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ σας προσκαλεί την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 και ώρα 19.30 στην παρουσίαση των πρόσφατων εκδόσεων του Φεστιβάλ με θέμα τον Ικαριώτικο χορό και την μουσική της Ικαρίας, στο ΠΟΛΙΣ ART CAFE (Αίθριο Στοάς Βιβλίου –Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα).

Η Βιολέτα Ίκαρη, ανεβαίνει ξανά στο Club του Σταυρού του Νότου και θα θυμίσει τους λόγους που έφεραν για τρίτη φορά κοντά στο μουσικόφιλο κοινό, την ιδιαίτερη παράστασή της «Τι τραγούδι να σου πω…».

Ένα ντοκιμαντέρ για την ΕΑΜική Αντίσταση την περίοδο της Κατοχής στην Αθήνα ('41-'44). 14 αφηγήσεις. 14 ιστορίες. Ένας λαός ενάντια στους Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές και στους ντόπιους συνεργάτες τους. Ένα ντοκιμαντέρ για τη συλλογική μνήμη.

Σελίδες