Εύδηλος 1962. Μιά παρέα του μπάνιου και όχι μόνο : Μαίρη Καβουριάρη, Ελευθερία, Βασάλος, Σταμάτης Χριστοδουλάτος, Λεφτέρης Κούβαρης, Κυπαρισσάκος, Μαίρη, Ανθούλα Τσακαλία.

Με αφορμή την κινητοποίηση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Ικαρίας για τις ελλείψεις στη στελέχωση των δομών και τις υπηρεσίες Υγείας, η οποία θα κορυφωθεί την Πέμπτη 22 Φλεβάρη στις 12:00 στο Νοσοκομείο Ικαρίας και συμπαραστεκόμενοι ενεργά στον αγώνα τους

Η Τζένη Μπότση διαβάζει «Τ' ΑΤΡΥΓΗΤΑ» της Μαίρης Πάστη από τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr.

Η επιστολή συλλόγων γονέων Ικαρίας έφερε στο φως την ελλιπή στελέχωση των δημόσιων δομών υγειάς με την απολύτως αναγκαία ειδικότητα του παιδίατρου. Οι γονείς ζητούν τη συνεχή παρουσία παιδιάτρου και τη κάλυψη δεύτερης θέσης.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη διαβάζει το «ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ» της Ρωξάνας Θεοδώρου από τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ: "Το τελευταίο χρονικό διάστημα εμείς οι γονείς της ακριτικής Ικαρίας αντιμετωπίζουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αυτό δεν είναι άλλο από την έλλειψη παιδίατρου στο Γενικό νοσοκομείο Κ.Υ. Ικαρίας ,καθώς η μοναδική παιδίατρος που υπηρετεί στη θέση αυτή απουσιάζει από το νησί με εκπαιδευτική άδεια.

Η μεγάλη παρέα της Κίνησης Πολιτών Ραχών Ικαρίας, σταθερή στο χειμωνιάτικο μουσικό της ραντεβού με μουσικούς από την Ικαρία και όλη την Ελλάδα διοργανώνει τη δεύτερη χειμερινή μουσική συνάντηση στην περιοχή των Ραχών το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 17-18-19 Φλεβάρη.

Ο Λεωνίδας Βαρδαρός διαβάζει το «ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ 'ΒΡΕΧΕ» της Βάνας Τσαμπή από τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr.

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και φαίνεται ατελείωτος (ναι, μόλις άρχισε, το ξέρουμε), αλλά στην Αυστραλία είναι μεσοκαλόκαιρο, ο ήλιος λάμπει, τα κοντομάνικα δίνουν και παίρνουν και τα μαγιώ είναι σε πρώτη ζήτηση. Ο καλύτερος χρόνος δηλαδή για να αποφασίσεις πού θα πας διακοπές. Και ακόμα καλύτερα, πού θα πας διακοπές σε λίγους μήνες από τώρα, όταν ο χειμώνας θα μετακομίζει από το βόρειο στο νότιο ημισφαίριο.

Η Βιολέτα Ίκαρη για πρώτη φορά, παρουσιάζει στο Club του Σταυρού του Νότου, μια ιδιαίτερη παράσταση, με τίτλο «Tι τραγούδι να σου πω...». Τετάρτη 7/2/2018 & Τετάρτη 14/3/2018

Σελίδες